Ozgdnc Jasminixx Pamukgelim Hzr_7714 asli_kerem Hepinize iyi dilekleriniz için tesekkur ederim. Maalesef çok yayginmis hatta çoğu gebe 20.haftasinda yakalanıyormuş ben şanslı bile sayiliyorum 😒 inanılmaz kaşınıyor kortizonlu bir krem verdi onu kullanıyorum. Böyle bulaşık teliyle kasisam ancak rahatlarim öyle bir kaşıntı
Medine_1992 Zeyk 03.03.2020 bir hafta sonra işte canım 🤷♀️ agladım çok ya değişik bir hale girdim ben korkuyorum
Zeyk Medine_1992 ya kıyamam aman ne güzel işte bilerek kavusacaksin bebegine. Çok güzel bence belirsizlik daha zor bak bekliyorum ki artık canım cidden burnumda artık 😔😔 böyle böyle 40 haftayı gorecem sanki
Medine_1992 Zeyk canım şikayet etmiyorum ama iki haftadır tükendim sürekli agrı sızı vs valla vucudüm iflas etti
Zeyk Medine_1992 aynı durumdayim nst de sancılar 100lerde ama evde düzenli değil kaburgamda ayakları sağ boslugumu acıtıyor başı da aşağıda çıktı çıkacak hissi veriyo bide çok toplaniyo ya 😔 ama böyle böyle haftalar geçecek gibi duruyo
Medine_1992 Zeyk canım valla iyi geldik geldik bu haftalar zorladı bizi seninde az kalmış o zaman ya sancı o kadar yüksekse
Pamukgelim Zeyk benim de aynen öyle, başı aşağıda, ayakları sağ kaburgama, karnım sürekli gergin. Ama bu gün nst de sancı çıkmadı, anlamadım valla😣
Medine_1992 Zeyk sabır canım nasılsa düzene girecek o sancılar 💙 bir bakmışın su gelivermiş 💙 heyecanla haber bekliyorum
Zeyk Medine_1992 ay inşallah kuzum benim 💙💙 artık son zamanlarimiz hayirlisiyla bir kavusalim da bebislerimize