Terspektif Medine_1992 dayanırsın kuzum zaten heyecan hazırlık derken farkına bile varmazsın gör bak 🙈
Medine_1992 abilgili inşallah canım da işte yinede öyle düşünmek biraz zor ilk defa narkoz alacam vs bir sürü düşünce aklımda hayırlısı olsun
112 ozgens Aynen doktorum da öyle söyledi bakalım ☺️ Teşekkür ederim sizin tecrübelerinizi duymak da rahatlattı umarım bende de işe yarar 🌸
112 Medine_1992 bizim baştan beri kilolarımız eşit gidiyordu hatta sizin bebişe ilk kız demişlerdi hatırlıyorum ☺️ yine aynı güne randevu vermişler hayırlısıyla gelsin inş ☺️ ama sizin doktor biraz erken alacak sanki 🙂
Medine_1992 112 canım doktorum 39 istiyordu ama ben istedim 38+2 de artık agrım sızım dayanamıyorum 😪
112 Medine_1992 evet ben de acele ediyordum kavuşmak için ama 39 dan önce alırsam yaş akciğer sendromu olabilir birkaç gün oksijen alması gerekebilir dedi garanti olsun diye düşünüp tamam dedik bakalım 🙂 neyse ki 8 güne ağrıları unutturacak canım oğluşun ☺️
Medine_1992 Terspektif inşallah canım bugün ayağımın üstüne basamıyorum topallıyorm midem zaten mahvoldu kafasını bastırıyor cok zorlanıyorum artık
Terspektif Medine_1992 neren ağrıyor canım tam ? Bende özellikle 2 gündür sağ bacağımın üzerine hiç basamıyorum kasıklarımın üzeri karnımın altı sızlıyor resmen. Bugün artık yatarken bile bacağım kasıklarım çekiliyor resmen çok kötüyüm ya 😔
Tugraeda31 ozgens merhabalar, fito milk in bi siyah bir de yeşil kutulu olanı var acaba hangisi daha faydalıdır☺️❤️
Medine_1992 Terspektif canım tam kasık ile bacagın birleşim yeri üstüne basamıyorum valla geldi gelecek bu arada çok kilo almamış şuan 3400 dedi 🤷♀️ daha az cıktı ölçüm yalnış oluyor pozisyondan dedi
Sabisulusy Medine_1992 bence de 39 u bekleme bayadır zorlaniyorsun zaten 5 günle de pek bisey fark etmez 38 sonrası çok ideal canim
Terspektif Medine_1992 benimde orası ağrıyor kuzum ya. Bide dediğim gibi vajina ve üst kısmı karnımın hemen altı sızlıyor çok fena 😒 iyi kuzum kilosu 37+4 te benimki de 3450 di gayet iyi bence şuan kilosu
Hzr_7714 Medine_1992 Hayirli olsun çok sevindim. ❤ benimde çarşamba gunu belli olucak tarih. Doktorum 27 subatta alalim demisti makat gelis oldugu icin ama ben 39+0 i beklemek istiyorum yani 5 marti bakalim anlasabilirsek 🙏
Mfatma Meraba kızlar kaşıntı şikayetiyle başvurdum doktoruma yatışım yapıldı yarın sabah suni sancı verilcek doğum başlıycak inşallah dua edin çok korkuyorum sağlıkla gelsin bebeklerimiz.
Mfatma Terspektif 37+1 canım çok saol genel vucut kaşıntısı gebelik kolestazı başlangıcıymış karaciğer değerlerim yükselmiş bebeği riske atamayız dedi doktor cnm