abilgili Melek0330 bence siz de 38’de falan verin siparişi, sayfa da zaten doğuma iki hafta kala sipariş vermenizi öneririz demişti, ben de iki gün önce verdim, bugün geldi, hızlı geliyor.
MelekAnnesiii Fyz2014 doktorum bebegin icin anne karninda bir gun bir gundur diyor gercekten de oyle bizde biraz o yuzden beklemek istiyoruz 39.haftamiz bitsin dedik ama insallah evdeki hesap carsiya uyar 😊
Btltr Mlsldy aynısı benimde olmuştu 38+5teyiz sancılar çıkıyor ama düzenli değil maalesef,bekliyoruz 🙊🙊
Yenigebis Merhaba kizlar bende bebek hareket etmiyor diye geldim bugün 17.15 de 36+4 te kizimi acil sezeryanla kucagima aldim darisi saglikla sizlerin basina insallah
Ozgdnc Yenigebis aa gözünüz aydın, iyi misiniz şimdi, bebek nasıl? Neden acil aldılar bir sıkıntı mı oldu? Kaç kilo doğdu 😍 kuvoze girdi mi
Yenigebis Ozgdnc saol canim 3050 gr dogdu kuveze girmedi cok şükür ama emme refleksi biraz dusuk gununden erken dogdugu icin beslemede zorlanıyoruz malesef benim bi damla bile sütüm gelmiyor kizim sarilik oldu daha hastaneden cikamadik tedavi goruyoruz ins daha iyi oluruz 😓
Medine_1992 Allahım acaba içimizde martta doğuracak anne kalacak mı 😁😁😁 biz subatta dökülüyoruz ya hemde 36 haftalıklar sıra bende galiba 😁😁😁
Jasminixx Cigdem0707 valla benİm kızım 40+2 de doğmuştu buda öyle olucak galiba 🙂 artık beklemeyi bıraktım o ne zaman isterse gelir artık 😇
asli_kerem Nzziss hayırlısı olsun diyelim öyle bir durumda da belki en güzeli sezaryen olması olacak içinizi ferah tutun ☺️
hryoz Ozgdnc dişi kuş sendromu o 😂😂 doguma yakın bir güc bir enerji gelirmiş annelere farklı bir hormon salgılanırmıs