Menekse63 Balimkiz birşey önere bilirim öksürük le ilgili umarım keser canım kaynamış suya biraz pekmez koyup karıştırıp içersen iyi gelir ben yaptım iyi geldi çünkü
Cigdem0707 Yaa kızlar bir sey soracağim.Burada sanki bir kaç kişi yazmıştı.Durup dururken affedersiniz ishal oldum.Bazı arkadaşlar bunun doğuma yakın tarihte olduğunu söylemişti.Dogruluk payı var mıdır?
Ozgdnc Cigdem0707 ben son 2 haftadır sık sık oluyorum 😒 bugünde sürekli büyük tuvalete cikiyorum ama hala dogurmadim 🙈
Ztbr Cigdem0707 cnm bende demiştim ilk hamiligimde son günlerde ne zaman hatirlamiyorum ama ishal olmustum. Hatta şuanda öyleyim 36+4 oldum hafif kasılmaya var gibi ağrı fln bekliyorum bende😂 dogurayimda kurtulym ya
Cigdem0707 Ozgdnc Valla bilemedim ana sayfada baya yerde görmüştum ama demek ki bizimkinin alalasi yok😁
Ozgdnc Cigdem0707 ağrım, sancım vs hicbisey yok sadece ishal 😒 hayır günde 3-4 kez tuvalete cikiyorum bide öyle aman aman da yemek yediğim yok. Doğum öncesi vücut bağırsakları temizlemek istermiş ama zaten tek başına yeterli değil sanırım bu ishal 🙈
Cigdem0707 Ozgdnc Doğru görmüşum o zaman burda.Evet benim de ağrı sancı şu hiçbir şey yok.Saddce ıshal şu an bakalım 😎
Ozgdnc Ay bide benim hamileligimin başında bile çok az mide bulantin oldu ama bugün böyle midem bulanio duruyor, zorlasam kusucam ama malum göbeği kasmiyim diye zorlamiyorum da 😒 artık gün belli oldu onun stresi mi bilemiyorum 😔😔😔
Cigdem0707 Ozgdnc himm stres yapma canım inşallah her sey cok guzel olacak.Benim hep bulaniyordu hala devam yanma da var😂
Cigdem0707 Ozgdnc benn de 26sinda hiisediyorum kendimi dogurursam seni bulup ziyaretine gleicem😁tabi ayağa kalkabilirsem😃
Ztbr Cigdem0707 aynen öyle bide ben kendimi bildim bileli kabız olduğum için çok hoşuma gitmişti🤭🤭🤭 maşallah benm ikinci gebeliğim 34de sancı çıktı progestan kullanıyorum 37ye kadar bekletelim dedi doktorum ama çok zorlanmaya başladım artık nasip tabide biran önce artık doğurup eve gelmek istiyorum 🙈
Ozgdnc Cigdem0707 ben daha erken hissediyorum ya 🙈 Mehmet bey erken gelmezlerse Çarşamba görüşürüz diyor bende dedimki inşallah erken gelirler 😂 gün belli olunca stres oldum ya oldu bitti deseler keşke
Ztbr Cigdem0707 ilklerde öyle oluyo insan ikincide bı baktimkki 35(haftalık oldum bile zamanın nasıl geçtiğini anlamadım 16aylik kızım var onla ilgilenmekten bunu unuttum nerdeyse🤭🤭
Cigdem0707 Ztbr himm tabi tecrübe bambaşka bir şey 😂biz çaylak zorlanıyorum ne bekliyor bilmiyorum öyle degisik😂