Medine_1992 SuleDoruk canım maşallah ya nasıl dayanıyorsun saatlerdir 😘😘😘saglıkla gelsin inşallah bekliyoruz güzel haber
SuleDoruk Zeynep06 canım benim Allah razı olsun. Geceden beri ben çok hissetmesem de on dakika da bir kasilmalarim başlamış. Çok minik bir suni sancı verdi tetiklesin diye. Akşam 6 son dedi.
SuleDoruk Medine_1992 öyle abarti bir ağrım yok. Suni verdi onunla şimdi minik minik ağrılar girdi. Ama eminim bu ağrılar senin geçenlerde hissettiğin ağrılar gibidir. 37 saati doldurduk şuan. Akşam 6 son dedi işte
Hiranurhilal Bende hastaneden geldım 37+3 mart annesı yerıne subat annesı olucam bende ıstege baglı sezaryanla haftaya cumaya gun aldık herseyın hayırlısı
Yagmur2020 Hiranurhilal bende isteğe bağlı sezeryan olacağım ve çok korkuyorum korkudan bebeğimin heyacanını yaşayamıyorum
Fyz2014 Hiranurhilal son adet tarihiniz kaç bende haftaya Perşembe gün aldım daha doğrusu kendim istedim 27 Şubat olsun tarih doktor 2 Mart olabilir demişti şimdi içim rahat değil tekrar gidip tarihi konuşmak istiyorum 2 Mart 38 haftanın bitimine denk geliyor
Hiranurhilal Pamukgelim cok tesekkur ederım tecrubelı anne olmama ragmen bugun korku heycan hepsı karıstı
Pamukgelim Kızlar merhaba, bebeklerinin için kapı süsü yaptırdınız mı, ben makrome kapı süsleri i çok beğeniyorum, dün instagram da bir adresten fiyat aldım 100 dedi, ama bilemedim, daha uyguna yapan memnun kalan var mı
Zeyk Pamukgelim Hayır canım kapı süsü hastane süslemesi vs yapmiycam hem hoşlanmıyorum hemde ona harcayacağım parayı bağış yaptım 🙏
abilgili Pamukgelim canım ben odasında kullanacağım kapı süsünü instagramda baykuscraft sayfasında yaptırdım, makrome tarzı süsler yıkanması vs sorun olduğu için zamanla bakteri tutabilir, doğal ahşap tercih ettim o yüzden, sildiğinde tertemiz, her zaman kullanabilirsin, öneririm☺️ Bak benimki bu: https://i.hizliresim.com/LGd45j.jpg https://i.hizliresim.com/ryYVz7.jpg
Medine_1992 Yagmur2020 isteğe bağlı derken canım benimde mecburi bende çok korkuyorum keşke normal doğum imkanım olsaydı diyorum hep 😪🤲
Hiranurhilal Yagmur2020 ılk dogumunuzmu sız neden ıstege baglı tercıh ettınız benım ıkı normalım var ama ıkıncı 4kılo ustuydu ve burdaha cesaretım kalmadı bugun cok kararsız kaldık dogum seklınde ama sezaryana karar verdm
Yenigebis Kizlar benimde dun randevum vardi hersey gayet iyiydi sabah 9 da gittim nst ye girdim hareketsiz die bidaha cekildim ama ultrasonda bebegimin kordonunda ufak bi direnc gelismis doc gördu bu haftayi atlatmaya bakalim haftaya alalim dedi kendi doktorum 3 gunde 1 kontrolle ilerleyelim cogalirsa alalik dedi bide arastirma has gonderdi riskli gebelige ordada dr kontrollu ilerleyelim hem oraya git hem buraya gel kontrole dedi en azindan bu haftayi bitirmek istiyorlar suan 36+1 im cok korkuyorum normal dogum istiyordum ama drum daha oncedende tansiyon sonrunum olduğu icin hic riske gerek yok dedi esimde bize bisi olsacagindan korktugu icin sezeryan istiyo bende dusunmeyi biraktim artik saglikli gelsinde nasi olursa olsun 😓🤷🏼♀️
Terspektif Yenigebis az kalmış canım üzme kendini inşallah sağ selamet yavrunuza kavuşursunuz bişeycik olmaz Allah ım izniyle 🙏🏻
Hiranurhilal Fyz2014 benım adet tarhm 1hazıran normalde 7mart dogum ama sezaryan ıstedm ıcın 28subatı uygun gordu neden ıcınız rahat degılkı
Fyz2014 Hiranurhilal benim karışık ya tam belli değil 27-28 Şubat yada 2 Mart olabilir 2 Mart 38+6 oluyor