abilgili Senyorita ah kuzum ne diyorsun? Suyunun geldiğine emin misin peki? Eminsen ve eşinin gelmesi gecikecekse hiç bekleme, taksiyle sen hastaneye ulaş önceden, eşin de arkadan gelir👍🏻Ayy haberdar et bizi🙏🏻
SuleDoruk Zeynep06 canım gözün aydın. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏❤️ Senyorita yoğun şekilde mi geliyor canim?
SuleDoruk Ben hala normal doğum için bekliyorum ama maalesef küçücük bir ilerleme yok. Sabah sezeryana alır sanırım 😑
Zeynep06 SuleDoruk Ben sizin dün Doğum yaptığınızı düşünmüştüm Allah yardımcınız olsun inşaAllah. dün sabah bende sizin suyunuzun geldiğini okuyunca, benim aynı gün Doğum yapacağım hiç aklıma gelmiyordu. Çok şükür bebeğim sağlıklı yanımda sizde korkmayın 37+1 de doğan çocuk gayet sağlıklı oluyormuş. Bu gün doğmasaydı 37+2 olacaktı
SuleDoruk Zeynep06 evet yazmıştınız bana aynıyız diye. Kadere bak. Konuştuktan sonra siz bende önce gittiniz doğuma 😍 ben ssvd adayıydim. Çok istiyordum normal yapmayı ama bu saat oldu gram sancım yok. Doktorum da sabaha kadar beklerim demişti. Daha gelmedi. Muhtemelen gün içinde alır sezeryana. Hayırlısı buymuş demek ki
Zeynep06 Ssvd yi istediğinizi biliyordum çok öncelerinde yazmıştınız.. nasip böyleymiş demekki bazen hayır bildiğimizde şer, şer bildiğimizde hayır olabiliyor.. hayırlısı böyleymiş demekki. İçinizi ferah tutun bebeğinize sağlıkla kavuşun inşaAllah
SuleDoruk Zeynep06 canım benim Allah razı olsun. Geceden beri ben çok hissetmesem de on dakika da bir kasilmalarim başlamış. Çok minik bir suni sancı verdi tetiklesin diye. Akşam 6 son dedi.
Mrvylmz61 Her gün bu gruba bakıp Mart annelerinden başka doğum yapan oldu mu acaba diye kontrol eder oldum😄 Allah bir nefeste doğum nasip etsin hepimize 🙏🏻 35+5 ten selamlar 🤚🏻
ipekworld Dün kaşık agrım bel agrım oldu bekledim artacakmı acaba diye yok artmadı geri uyudum Nası heveslenmiştim 37+3 olduk bu arada 😅
Medine_1992 Allahım çok heyecanlı valla benim bel kasık agrım o kadar arttı ki bende heran tetikteyim 🤷♀️ erken de ama galiba martı görmeyecem
Gozdeakan Medine_1992 bende şimdi geldim hastaneden ultrasonda iyi çıktı 3100 gram nst de sancı çıktı.Doktor garip dedi biraz.Bakalım perşembe sabahı tekrar çağırdı.Çatı muayenesi Yaptı.Dar çıktı çatım.Ama bakacağız dedi.Hayırlısı artık hepimiz için.Şubatta dökülüyoruz resmen hepimiz