Medine_1992 anladım canım, bugün anestezi uzmanı bahsedilen bel ve baş ağrılarının birçok sebebi olduğunu ama insanların hemen spinalle bağdaştırdıklarını da söyledi. Sonuçta süreç içinde gerginlik, bebeği emzirirken, beşiğinden alıp koyarken falan derken kalıcı olmasına sebep olabilecek birçok gerekçe saydı, epey tecrübeli bir anestezi uzmanı, senin gibi çok tedirgin olan hatta o sırada titreyen bir hastasına spinal yapmayı kendisi reddetmiş mesela, tabii herkesin kendi seçimi. Sezaryen durumunda kendisi olacağı için ben çok güvendim, anestezi uzmanının yetkinliği çok önemli sanırım dediğin komplikasyonların olmaması için. Benim burada okuduğum bir forumda da genelde narkozun bebeğe ulaşabildiğinden, hızlı olunması gerektiğinden, uyanmanın güçlüğünden falan bahsedilmiş, benim okuduklarım da genelden yana tedirgin etti🙄 Normal doğumda da bölgesel uyuşturma yapabiliyorlar bir de artık. Ya inşallah hiç sezaryen ihtimali doğmaz diyorum bir yandan ama iri bebekle normal doğumu zorlamanın da ayrı riskleri var. Artık şey diyeceğim doktora, bırakın orada kalsın, biz alıştık böyle aynı bedende, rahatız🙈😂