Burcuburcuuu ilknur-atc04 hadi bakalim hayirli haberler al insallah canim🙏🤲🏻🧿 Kitap “Bebeginizi Beklerken Sizi Neler Bekler” yukari yazdim bak aciklamasini falan. Biraz yukarda☝🏻
Burcuburcuuu ilknur-atc04 benim de hic yok normal. Bunyeden bunyeye degisiyor zaten canim sıkıntı yapma🤗😃👍
Macidenez Benim de yemeklerden sonra oluyordu ama bugün çoştuk et doğradım pişirdim😖 sanırım ondan oldu umarım öyledir azalması gerekirken artmaz inşallah 🙏
Canoss Btl_zngn biz de bugün 10+5 günlük olduk aynıyız yani haftaya ikili test için gideceğim o zaman cinsiyeti söyler inşallah
Btl_zngn Canoss ben ikili test yaptırmak istemiyorum söyledilerde kabul etmedim allah korusun bişey var dese aldırmicam ne olursa olsun doğurucam o yüzden bide bişey olduğunu öğrenirsem 6 ay nasıl geçer bişey olmicağı varsada stresten olur bence yaptırma
Mrvelis Burcuburcuuu iki gün önce kontrol oldum 8 haftalik demisdi dha önce simdi 10 dedi folik asit icinde kan degerlerim cok iyiymis cok sükür istersen kullanirsin ama illede kullanman gerek degil dedi yedigin cogu seyden zaten aliyosun folik asit ihtiyacini dedi.. ilk gittigimde bana liste vermisdi bunlari ye asla bunlari yeme diye o yüzdenmis .. kontrolleri 4 haftada bire cikartti normali buymus skntili gebelik olursa sık sık cagiriyolarmis ama icin rahat etsin istiyosan kafana ne zaman eserse randevu alip gelebilirsin bebegi görmek icin dedi 🙏🏼 Cok sükür hersey yolunda yani canim 🤗
Burcuburcuuu ilknur-atc04 Rica ederim canim. Muğla’da oturuyorum ben burda Emrah Bey’e gidiyorum ozelde.
Canoss Macidenez Btl_zngn ben de yaptırmak istemiyorum ailem baskı yapıyor yaptır ikili test diye. Allah korusun ben aldırmak istemem bir sorun olsa bile.
Macidenez İkili testi bende düşünmüyorum ama Dr ne dicek bakalım tabi Allahtan gelene razıyım sonuçta rabbim herkesin bebişlerini korusun inşallah 🙏
Kbrazcan Burcuburcuuu canım sen yaptırıcak mısın ikili test ben düşünmüyorum ikizlerde zaten yanlış çıkıyormuş sonuç
Btl_zngn Canoss bence yaptırma senin çocuğun senin kararın ben hastanede çalışıyorum beraber çalıştığım doktorlar var kadın doğumcu değiller ama sohbet ediyorum bazen onlarda öyle söylüyo kendide yaptırmamış bişey çıksa aldırcak mısın dedi hayır dedim ozaman gerek yok dedi bunu söyliyen nörolog ve katılıyorum bende çopu rahatsızlığın anne karnında bi tedavisi yok elimden bişey gelmicek ekstra stres olucam ki bazen yanıladabiliyo doktorlar boşu boşuna bebeğide strese sokucam
Btl_zngn Hamd_olsun malesef cinsiyet için erken dedi hiç bakmadı cinsiyetle alakalı özel gittiğim yer ama genede bakmadı niyeyse bebeğim çok hareketli cinsiyet açısından iyi mi kötü mü bu bilemedim yani öğrenmemi geciktirir mi acaba ?
Sirinime Hamd_olsun aynı gidiyoruz seninle bende 10+6 yim haftay ma gidecem tarama testi için cinsiyet tahmini yaparmi acaba
Burcuburcuuu Kbrazcan ikizlerde yaptirilmiyormus canim ikili test. Dedigin gibi yanlis sonuclar çıkıyormuş. Ama tek bebek olsaydi ben yaptırırdım. Bu tamamen gebenin istegine kalmis seker yuklemesi gibi. Ve ikiye ayrilmis durumda hamisler bu ve seker yüklemesi konusunda ☺️
Burcuburcuuu Kbrazcan merhaba canim bugun kontrolüm vardi doktor perinatologa yonlendirdi ikili test yapılamadığından detayli ultrason icin, randevuyu aldim 6 eylulde bulundugum sehirde yok (Muğlada oturuyorum) Denizlide varmis bildigi bir doktor oraya gidicez. Sen naptin bu konuyu? ☺️🤗
Hamd_olsun Btl_zngn aslında bazı deneyimli doktorlar bu haftalarda anlayıp söylüyorlar ama çoğunluk 13 haftadan sonra söylüyor o zaman da zaten netleşiyor. Hayırlısı inşaAllah birkaç hafta daha bekliyeceğiz. Hareket le ilgili bir fikrim yok maalesef hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaAllah
ipekgncozcn Selam kızlar bizde 9 haftalığız, kocaeli den yazıyoruz bebeğimle ❤️👼🏻 Doktor teyzemiz 20 mart dedi doğum tarihimize (inşallah). Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻