abilgili Zeyk anladım canım, ben de bir kere böyle olduğumda gittiğimde vajinal muayene etmişti, herhangi bir sorun çıkmadı, bir süredir olmuyordu, bugün bir oldu geçti, şiddetli ve sürekli olmadı hiç🙏🏻 Yarın 37+2 olacağız, kontrolümüz 37+5’te, bakalım 🤔
Yenigebis Pamukgelim ben pisik kremi sampuan bakim kremi losyonunu mustela aldim deterjan duru granül bez ve islak mendil sleppy natural ates olceri bi alindan temazsiz xiaomi ve koltuk alti aldim ne olur olmaz diye burun aspiratörü nuk un aldim telsiz almadim anne yani besik aldığım icin sonra ihtiyaca gore alirim dedim
aslikls3 Pamukgelim şampuan yağ vs mustela aldım ıslak mendil pampers pure aldım benek bezi sleepy natural deterjan u green clean aldım
Zeyk Serap0733 onu hiç bilmiyorum artık alttan muayene hiç olmadim. Hele binannem gelsin sonra nolucaksa olsun 😂
Zeyk Medine_1992 yok kuzum aradım gel dedim bekleme 20sini yarın hazırlıklarını tamamlayıp çıkacak yola insalla bir iki güne burda ❣️
Medine_1992 Zeyk canım aynı seyleri yasıyoruz hep 😁 benimde gel deyince kadn apar topar geldi yüreği agzında
SuleDoruk Pamukgelim pişik önleyici krem ve deterjan ıncia Şampuan minoris Bez sleppy natürel Islak mendil deep fresh probiyotikli doğal mendil Yağ almadım ben. Gerek olursa hindistan cevizi yağı kullanırım diye düşünüyorum
Btl_zngn Tgbayldz bende yaptım doğum dün gece oldu normali denedik olmadı 15 saat bekledim son saatler çok sancı çektim ama 1 cm açıklıkla kaldı ilerlemedi ve çok yoruldum yıprandım yalvardım sezeryana alın diye en sonunda ikna ettim doktorumu 😞 kızlar burdan korkutmak istemem kimseyi ama normal kesinlikle yapmam asla denediğime bile pişman oldum çok çok çok zor açıklığınız yoksa suni sancıyla denemeyin
Zeyk Btl_zngn ay canım gözün aydin. Allah bağışlasın 🙏 zor olmuş ama çok şükür iyisiniz ❣️💗 Tebrik ederim🌸
Medine_1992 Btl_zngn canım rabbim analı babalı büyütsün inşallah hayırlısı buymuş ikinizde iyisiniz ya şükür
Btl_zngn Zeyk çok teşekkür ederim darısı sizlerin başına inşallah sağlıkla alırsınız hepiniz kucağınıza 🙏🏻🙏🏻
Zeyk Serap0733 yok canım benim doktorum Remzi Talat Demirkol ve Nihat İnan. Sen de mi Eskişehirdesin?