Sabisulusy Zeyk MasAllah az kalmış canım ya sağlıkla al kucağına inşallah bende öyle ağrılar oluyor ama ben 34+1haftalik daha çok minik benimki
Zeyk Yenigebis öyle yapicam soyle bi 37yi atlayalim istiyorum bakalım 😬😬 yürüyüş falan da yapmam artık yatarım hep 😂😂
Yenigebis Zeyk Yat canim uat yorma kendini hic su gunleride bi hayirlisiyla dolduralim sen bizden büyüksün daha yakinsin 37 ye 🙈
Zeyk Sabisulusy Aman ihmal etme o sancı agrilari sonra kiziyo doktorlar 😂 Ya sağlıkla vaktinde gelsin inşallah canım benim🙏
Zeyk Medine_1992 biz senle hep bir yaşadık herşeyi yaaaa dogurursan dogurcam yada tam tersi olacak gibi bu gidişle tut o yüzden tutabildigin kadar 😂😂
Medine_1992 Zeyk 💙💙 Canım ya Allaha şükür riskli haftalar bitti ya 36 dan sonrası normal zaten kilosu da iyi kaç dedi bugğn 3 ü görseler yeterde artar 💙
Medine_1992 Zeyk benimde 34 te 3 demişti ya 35 te hala 3 çıktı bende bir haftada almamş mı dedim makat oldugu için ölçüm zor birde kasılman var dedi 🤷♀️ yavasladı yani kilo alımı bor ale döndü
Zeyk Medine_1992 ay evet senin ölçüm zaten zorlayabilir. Ama çok şükür ki riskli dönemleri atlattik. Bide daha kilolu çıksa bende korkardım ya sağlıklı olsunlar başka birşey istemem💙🙏
Medine_1992 Zeyk evet canım 💙 minicik bebişler doğuyor 500 gr hayata tutunuyor çok şükür heran bekleyelim biz inşallah bklm Tuğba naptı bugün ben onu merak ediyorum 🤷♀️