Tgbayldz Zeyk İnşallah canım benim ne yapalım en azından bir hafta daha geçirdi karnımda normalde geçen hafta alınacaktı. En azından böyle biraz daha hazırladım kendimi Doğuma. Hazırlıklarımıda yapmaya zamanım kaldı benim içinde kızım içinde hayırlısı böyleymiş
Zeyk Tgbayldz 🌸 ay bazen diyorum valla dogurayim bende biran önce çünkü şu son haftalarda grip idrarda protein enfeksiyon beni deli etti ki hiç ağrı sancı sizi yasamiyorum. Ama şuan halimi görsen acirsin. Antibiyotik alerjim var ilaç kullanamıyorum gram uyku uyuyamadım öksürük ve tıkanıklık yüzünden. Yarın da randevum var dahiliye doktoruna onu bekliyorum. Şu halimle dogurmayayim tabi ama bir dogursam rahatlicam onu da biliyorum.
little_mom_141 ay bende tam foruma girip ağrım var iki gündür sizde de oluyor mu diye soracaktım. Kasıklarım çok ağrıyor belim de öyle hiç halim yok. Afedersiniz ama vajinam ve kemikleri sızlıyor resmen adet sökülmesi gibi. İğneler batıyor. Medineyi de okuyunca korktum bende mi gitsem acaba bi doktora. Perşembe günü kontrolüm var gerçi. Bu arada çok geçmiş olsun canım @Medine_1992. İnşallah sağlıkla bekler bebeğin
Tgbayldz Zeyk Off canım gerçekten çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun Allah biran önce şifa versin 🙏 öksürük için bal zencefil falan tüketebilirsin. Bide bende faranjit oluyor bazen kara turpu oyup içine bak koyup suyu içiliyor onu bir araştır istersen faydasını mutlaka göreceksin öksürüğe çok iyi geliyor.
abilgili Zeyk çok geçmiş olsun 🙏🏻 Ben de influenza atlatmıştım bir ay kadar önce, öksürük gerçekten çok rahatsız etmişti, bol su içtim, sabahları da aç karna bir kaşık bal-toz zencefil-karabiber karışımı iyi geldi👍🏻 İnşallah kısa zamanda geçer gider🙏🏻
little_mom_141 Tgbayldz amin inşallah üzmeyin kendinizi okuyorum yazdıklarınızı hep siz elinizden geleni yaptınız. Allah bebeğinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah😊 bol yağlı sütünüz olur umarım bebişinizde hemen büyür 😇
Btl_zngn Medine_1992 canım çok geçmiş olsun benim son 19 günüm kaldı ama dün gece belimden kasıklarıma ağrı vardı bütün gece devam etti aralıksız geçmedi seninki nasıl bi ağrıydı bide dopum kanalına girince bebek mide bulantısı olur diye duymuştum sabah kahvaltı yaptıktan sonra afedersin istifar ettim midem bulandı sendeki belirtiler nelerdi hatta gece bi ara daldım uykudan uyandıran bi ağrımda oldu şuan iyi olduğum için gitmedim gitsem mi doktoruma 🤷🏻♀️
abilgili Btl_zngn bence mutlaka, beklemeden gidin, aralıksız diye tarif edebileceğiniz, geçmeyen, dayanmaya çalıştığınız ağrılar normal değil, bir de mide bulantısından bahsediyorsunuz, bence bugün hemen görünün, ihmal etmeyin🙏🏻
Rainhn HGC tesekkur ederim deneyim bi sıkıştırıyorum galiba oturduğum icin yukari yukari basıyor daha nst baslamadi carsamba gidicem belki alir onada daha net biseler çıkar
HGC Medine_1992 çok geçmiş olsun, çok şükür açılman yok, olsaydı bile tehlikeli haftaları atlattık çok şükür, Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin 🤲🏻
Birsen_S Medine_1992 çok geçmiş olsun canım. Ben de bugün 3. Kez nst girdim hareket göremedi doktorum ay çok tehlikeli bu son aylar ya . İnşallah sağlıkla dönersin ya da bebişinle birlikte sağlıkla dönersiniz evinize
Zeyk Tgbayldz Ay evet bunu çok kez duydum eşime de söyledim gelirken turp alsın deniycem çok sağol canım benim❣️
abilgili Medine_1992 canım çok geçmiş olsun🙏🏻Dün akşam yorumda da söylemiştim, toplanmaya rahatsız eden bir ağrı eşlik ediyorsa mutlaka gidilmeliymiş, umarım daha iyi hissedersin canım, bizi haberdar et🙏🏻
Zeyk abilgili çok teşekkür ederim cidden çok zorlanıyorum. Bal zencefil karabiber sarımsak ıhlamur Allah ne verdiyse artık onları kullanıyorum umarım bende atlatirim ya 😬😬🙏😔
abilgili Tgbayldz sağlıkla gelsin kızın🙏🏻 Bak bir hafta daha zaman geçirmiş oldu, daha da toparlamıştır kendini, iyi haftalardayız artık, bebekler dış dünyaya epey hazırlamıştır kendini, içini ferah tut canım, güzel haberlerini bekliyoruz🤗
Btl_zngn abilgili işte gidipte elim boş dönmekte istemiyorum burda çok okuyorum doğum hikayelerini ama yok tecrübe çok daha farklı bişeymiş ne kadar okusanda bilsende balına geleni anlayamıyosun
Balimkiz Zeyk canım takip edelim birbirimizi istersen burdan çıkıncada bebişlerimizi görürüz aynı zaman doğacak lar Allah nasip ederse instagram da bitişik Burcuimdat yaz ekle bende ekleyim seni
abilgili Btl_zngn siz gidin, bir şeyiniz yoksa bu eli boş dönmek değil ki, içiniz rahat eder, ama önemli bir durumsa ve gecikirseniz sonra daha zor olur.