Zeyk Medine_1992 geldim bile canim😌 oda aynı şeyleri söyledi. Tansiyon takibi her hafta kontrole gitcez artık evde takip yap sorun olursa gel dedi. 🙏
Medine_1992 Zeyk demek ki şükür önemli birsey değilmiş çok canım takiple hallolur seninle konuştuktan sonra gün duş alırken o simler uçustu gözümde bir korktum ki 🤷♀️ oluyor demk ki
Zeyk Medine_1992 Ay kuzum sürekli olmaması önemli bir iki gün olursa hiç ihmal etme 🙏 sıkı sıkı tembihledi çünkü göz önünde sim ucusmasi, tansiyon ve ödem bu üçünden ikisi bile birlikte olursa gel diye. Şimdilik çok şükür ki sıkıntı yok inşallah da yukselmez🙏 Bebişim de hala baş geliş duruyor 😌 2750g olmus. Minik kuşum 💙 keyfi yerindeydi ayakları kaburgamda midemde
Medine_1992 Zeyk canım zaten iki gün önce idrar kan verdim temizdi şükür ödem yok tansiyoba zaten günlük bakıyorum şükür 😘 oy maşallah maşallah ya kocaman olmuşşş ayaklarını yerim 😁😁
Medine_1992 Zeyk maşallah canım benim kilosu çok iyi şükür olsun artık bende 36 yı bekliyorum heyecanla
abilgili Kızlar, Mart annelerinden @SuleDoruk arkadaşımızın önerisiyle Tuğba Kuğu’dan hastane çıkışı yaptırmıştım, şimdi geldi, âşık oldum, hastaneye götürmem evde kullanırım diyordum ama acaba bazı parçaları alsam mı yanıma☺️Ne diyorsunuz? https://i.hizliresim.com/6M7yLN.jpg
Zeyk abilgili Canım ben doğumda hemen giymesi için düz beyaz kıyafet ayarladım. Ama odasına gelince daha şık süslü aldığım kıyafetini giydirecegim. 10lu hastane cikisiydi aldığım. Tulumunu şapkasını eldivenini battaniyesini falan doğum çantama koydum. Yine evde giydirecegim alt üst takımı da kalmış oldu. Bence sende alabilirsin.
SuleDoruk abilgili beğenmene çook sevindim 😍Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin 🙏ben yedek olarak götürücem. Mesai saatleri içerisin de doğum yaparsam😅 fotoğrafçı gelecek. Resim için giydiricem onu 😍
abilgili Zeyk anladım canım, ben de tulumunu, şapkasını ve battaniyesini almaya karar verdim, ilk takımını ben de düz beyaz bir hastane çıkışı koydum, sonrasında yıkarlar, temiz olursa isimli takımlarını giydirebilirim bir iki fotoğraflık olur☺️
Ozgdnc Kizlar Burcunun sancıları başladı, Denizli'ye gidiyor doktoru bugün alıyoruz bebekleri demiş, şuan çok sancısı var hepimizin dualari onunla ve bebekleriyle olsun 🙏🙏🙏
Medine_1992 Ozgdnc ay rabbim sağ salim güzel doğumlar nasip etsin inşallah 💙 güzel haberlerini alırız
abilgili Senyorita yaptır canım çok memnun kaldım, kumaşı, boyası falan da tamamen organik. Bahsettiğim hesap bu: https://instagram.com/tugbakugu_forbaby?igshid=xf2qupc61c0 Jakarlı, petek dokulu kumaştan yaptırdım ben, farklı seçenekler var, bir bak bakalım☺️🤗