Hilallsen Osgem2019 ağrın oluyorsa en iyisi. Benim ağrım pek yok fakat akşam çok yorgun oluyorum ondada 3 gün idare etcem. Toplamda 6 gün gidecem 2 hafta boyunca
Osgem2019 Cigdem0707 ben 36 olcam da kalan 2 hafta falan oluyor onda da rapor alırım biraz evde yatıp rahat etmek istiyorum ya okula gitmek strese sokuyor beni bizim iznimiz iyi yetiyor yani
Cigdem0707 Osgem2019 evet ben de haftaya gidemicem normal rapor alacağım evde dinlenmek istiyorum halsiz hissediyorum.Benim de yetiyor Allah izin verirse.8 mart gözüküyor dpgumum
Tgbayldz Bugün mucize gibi bir gün yaşıyoruz anneler. Doğum çantamızla herşeyimizle hastaneye gittik. Dün başka bir hastanede radyoloji doktoruda ölçümleri yapmıştı onun yaptığı ölçümler bugün yanlış çıktı. Suyum evet gene çok iyi değil ama bugün acilen alınması gerekmiyor dedi kendim Doktorum. Devamlı kontrol altında tutulucam ve tutabildiğimiz kadar içerde tutucaz inşallah kızımı 🙏 Düşünebiliyor musunuz 34 haftalık olması gerekirken göbek çevresi 28 haftalık çıktı dün. Sabah olmadı bu gece ağlamaktan içim dışıma çıkmıştı artık. Kilosunuda 1500 gram ölçmüşlerdi. Resmen şok olmuştuk. Su kontrolü için emin olamadığından radyoloji uzmanına göndermişti kendi Doktorum emin olmak için onlar kafamızı hepten bulandırdı. Bugün ameliyat öncesi son ölçümler daha iyi çıkınca biraz daha bekleyebiliriz dedi Doktorum 🙏 Çok şükür şimdi bol bol yiyip bebeğimize kilo aldırmaya bakıcaz.
Burcuburcuuu Tgbayldz ayy iyi hadi cok sevindim🙈🙏 ahh bu yanlış ölçümler🤦🏻♀️ Cidden insani yıpratıyor yaşadım ben de. Neyse ki sorun yokmuş insallah zamaninda gelir minik. Kendine dikkat et beslenmene dikkat et canim. 🤗
Zeyk Tgbayldz yaaaa nasıl bir talihsizlik olmuş öyle. Kiyamam inşallah herşey yolunda gider. Bizleri de haberdar edersin. Bununla geçmiş olsun 🙏❣️
abilgili Tgbayldz canım çok sevindim, ultrason ölçümleri yanıltıcı olabiliyor, doktorun ne güzel hatayı fark etmiş, inşallah bundan sonrası da sağlıkla geçsin ve daha çok büyüsün bebeğin🙏🏻🧿
112 Yenigebis İnşallah bakalım hepimiz sağlıkla alalım. Özel olarak dikkat etmedim ama bu hafta her gün avokado ceviz ve yumurta yemiştim kahvaltıda onun etkisi mi yoksa alacağı mı vardı bilmiyorum ☺️ tabi bu 10 günde kendim de 2 kilo almışım 😂
Tgbayldz Burcuburcuuu Fark çok büyük olunca gerçekten şoka girmiştik yaa 😂 Okadar sevindikki anlatamam
Medine_1992 Tgbayldz canım çok sevindim ne güzel nasıl yalnış ölçüyor bunlarda ya kime güvenecez sasırdık şükür canım inşallah hakkınızda hayırlısı olur
Tgbayldz Medine_1992 Valla bende şaşırdım artık canım Pazartesi başka özelde bir radyoloji doktoruna daha gidicem bakalım onun ölçümlerine göre belli olacak birşeyler. En azından 3 hafta daha dayanabilirsek güzel olucak
Medine_1992 Tgbayldz aynen canım 36 haftada doğup turp gibi olan bebişler var kiloda önemli değil ciğerleri gelişmişse küveze bile girmiyorlar inşallah
Medine_1992 Tgbayldz oo hiç korkma o zaman canım hersey cok güzel olacak inşallah 💙 bu haftalara geldik ya buna şükür
Burcuburcuuu Tgbayldz oo super o zaman hic telaslanma. Benim minik bu igne sayesinde kilo almis bir haftada depar atmis. Oysa üzülüyordum 2 kiloyu goremeyecegiz 10subata kadar diye. Simdi 2200 olmus igne sayesinde dedi doktor.