11bsb Tgbayldz biz şu an 32+4 yüreğim ağzımda bekliyorum. Psikoljim bozuldu ama üzerine birde bronşit oldum. Oksürmekten içim cıktı. Her yerim agriyo ve artık hangi ağrı neyden kaynaklı anlamıyorum çok korkuyorum.
Tgbayldz 11bsb Allah yardımcınız olsun 🙏 beslenmenize çok dikkat edin. Öksürük içinde doktorunuza danışıp doğal yöntemler uygulayın mutlaka iyi gelecektir.
Zeyk Yenigebis çok şükür 🙏 sonuçlar iyi çıkmış. İnşallah şimdiden sonra da böyle devam eder bir sorun yasamazsiniz. 🙏
uzumun_annesi abilgili Bizi de 35 de çağırdı tekrar yani haftaiçinde . O zaman karar verecek sanırım.. Biz diyetle dengeleyemedik malesef canım bebek büyüdükçe rakamlar büyüdü insüline başlandı yeterli olmadı başka insülin eklendi, dozu arttırıldı vs. 😏
Medine_1992 Yenigebis dualarımız seninle canım inşallah birsey olmaz içimi ferah tut en azından kontrol altındasın 😘😘
abilgili Yenigebis anladım canım nasıl belirti verdi peki? Evde sürekli ölçüyor muydun? Ben şu ana kadar tansiyonla ilgili bir sorun yaşamadım, evde ölçüm yapmıyorum, doktora kontrole gittikçe ölçülüyor, 11-7 çıkıyor hep. Yükselince sen mi hissettin?
Yenigebis abilgili bana doktorum 29 haftadan sonra duzenli olc dedi bende takip ediyodum sabah aksam ama bugun kotu oldum kulaklarim cinladi bogazimda nabzimin attigini hissettim hemen olctum yuksekti canim
Zeyk abilgili ya ablamin da tansiyon sıkıntısı olmuştu ondan biliyorum bende Böyle nefes alamama hissi Çarpıntı Bas, boyun, ense ve kulaklara vuran basınç ve baş ağrısı Bunları hissetmişti en son. Zaten tansiyonumun çıktığını anlamıştım demişti öyle gitti acile
Mfatma Meraba mart anneleri size bi sorum olucak 33+6 haftadayız. Hani beşiklerin yan korumalıkları oluyo ya herşey hazır onlarıda yıkayıp ütüleyip hazırlamak istiyorum sizce erken mi tozlanır mı acaba
abilgili Mfatma ben yıkadım, dolabında uygun bir boşluğa koydum şimdilik, 40’ı beklese 4-5 hafta var, illa ki hav olur, toz olur. Doğuma yakın onları takıp nevresimini yayacağım hatta hastaneden gelince bile yayılabilir diye düşünüyorum açıkçası.
Mfatma Zeyk benimde cibinliği var son zamana kalmasın diyorum yanlızım çünkü zor geliyo artık iş yapmak😌
Gigi89 Kızlar bişey sorucam ultrasonda bebek saçı görünme ihtimali var mı 😂😂 kafa kısmında renkli ultrasonda siyahlıklar var ya yavruşumun saçı mı yoksa gölgemi acaba ya hahahahaha
Gigi89 Zeyk ay baktıkça gülesim geliyo saçsa eminde olamadm ama baknca saç gibi göründüğü için yandan bide çekmiş doktor baya hani emekli okul müdürü üst kel yanlar saç hahahahahahahah 😂😂 ahhhh yavrum ya