Yenigebis 2020annesii benimde karnim asagida baya ama bebek kanala yakin degil girmemis dedi dr ins girmez hemende bide baski olusmaz 😓
2020annesii Yenigebis dayanır bence sizinkide haftası iyi yine benim başıma geldiğinde valla 26 haftalıktım donup kalmıştım bu günlere şükür 🙏
Balimkiz Kubra2503 bebek Bi yerde toplanıyo canım karnının şekli değişiyor ama bu şu zamanda nornla ara ara olması benim ki gibi toplanıp 5 dk sürüyorsa sonra yine oluyorsa o sıkıntı böyle sana ağrı acı veriyo bide
Balimkiz Nrslbkc benim bebekde dönmüş canım aman daha doğmaısnlar ya daha çok minikler bende artık erken geleceğini hissediyorum vlala tek dileğim 37.haftayı görsün
ezoterik Balimkiz canim bu kasilma ve toplanma tam olarak nasil oluyor acaba nasil anliyoruz skntili bir durum olabilecegini?ben de 31+3 oldum artik günde bikac kere bebis baya kasiliyo gibi oluyor dayaniyor sanki aslinda karnim sertlesiyor ama bi sure sonra geciyor düzenli değil zaten de tam da emin olamiyorum ki🤷
Balimkiz ezoterik aynen o hissettiğin bebeğin bir yerde toplanması top gibi olması bu sıralar normal yalancı kasılma diyolar ama bebek toplanıp uzunca süre geçmiyorsa bu da senin canını acıtıyosa ve aralıklı olarak toplanmalar oluyorsa bir doktora gitmekte fayda var kuzum
ezoterik Balimkiz anladim canim cok teşekkür ederim☺️ sağlıklı doğumlar dilerim umarım vaktinde gelir bebisler🤲
Burcuburcuuu Kubra2503 ben de suwenden almistim indirim vardi %50 iki gecelik bir sabahlik aldim. Kalitesi de cok guzel. 👍
aslikls3 Selam kızlar 🌺 oğluşun mobilyası geldi Cuma günü ama o günden beri kokuyu çıkarmaya uğraşıyorum bir çözümü var mı en kısa sürede nasıl çıkar bu koku 🤷🏻♀️
Tgbayldz aslikls3 valla bizim neredeyse 1 ay oldu geleli hep camı açarak anca kokuyu çıkartabildim 🤷♀️
abilgili aslikls3 mobilyaların en az bir ay önceden alınması öneriliyor, ancak bir ayda çıkıyor kokusu😏
Tgbayldz aslikls3 evet canım herşeyi yerleştirdim koku gidene kadar bekledim öyle yerleştiremezdim. Şimdi mis gibi oldu herşeyi ❣️
abilgili aslikls3 eşyalarını hurçların içinde muhafaza edin, direkt dolaba koymayın, hem toz olmaz hem de koku sinmez, kullanacağınız zaman açarsınız.
Medine_1992 aslikls3 canım viking diye doğal bir ürün var a101 de ben onunla sildim iki üç kere birazda havalandı 1 günde koku falan kalmadı