Selmanur Haftadayım bende her gün yumurta yemenin faydasını gördüm .bebeğim küçüktü bu ay normal kiloya gelmiş şükür 🙏🏾 1660 kg dedi doktor ☺️
Burcu2626 Zeyk Batikent umit hastanesi murat şenola gidiyorum en son gittigim de sordum dogum nasil olcak diye cati muaynesi yapicam ondan sonra karar vercez dedi
Mlsldy Burcuburcuuu bende de baş dönmesi nefes daralması yapıyor sırt üstü yatmak, bir de bel ağrısı eklenince 😶
Milan Burcuburcuuu Ben 1 kere nst ye girdim onda da yan yatmami istedi ebe, demekki yan yatınca da oluyor. Ayrıca evet nst de dikkatimi çeken şey derin nefes alınca bile sancı oranı yükseliyor az da olsa. Gerek görmemesi normal olabilir
SuleDoruk Kızlar e bebekte tekstil ürünleri %50 indirim de bilginiz olsun. Ben yazlık kıyafetlerini aldım netten. Çoook uygun hepsi
Pamukgelim Arkadaşlar merhaba, Az kaldı çok şükür hepimizinki, hazırlıklarınız ne aşamada, Oda yapmaya karar verdiniz mi Oda yapacaksanız montesorri mi beşikli oda mı yapacaksınız Rica etsem cevaplar mısınız Ben kararsızım destek arıyorum 🤰🏻♥️
Burcuburcuuu Pamukgelim merhaba canim. Valla az kaldı. Benim hele cok az kaldi 11subattan once aliriz dedi ikiz bekledigim icin 36da alacak en geç. Halbuki postu actigimda tekil gebeydim🙈 ve 10mart demisti o zaman. Ben oda yaptim ve besik hic düşünmedim direkt 90x200 montessori aldik 2 tane. İlerde elden cikarmak icin ugrasmak istemedim. Bu yataklar daha uzun kullaniliyor, iki iki masrafa gerek yok diye düşündüm. Tabi besik cok daha sirin görünüyor orasi ayrı ama düşünmedim hiç. ☺️
SuleDoruk Pamukgelim merhabalar. Ben beşikli oda yaptım. Herşeyin hazır. Sadece hastane çantasını hazırlamadım
Seferdeniz1 Pamukgelim ben zaten bi süre benle yatar diye park yatak kullanışlı dediler ondan aldım .1 yaş a doğru oda almayı düşünüyorum
aslikls3 Pamukgelim merhabalar🌺 biz oda yapıyoruz ama beşik aldık montessor yatağı 1-1.5 yaşında almayı düşünüyoruz çünkü ilk etapta yatakta yatması imkansız diye düşünüyorum 🤷🏻♀️ Hazırlıklarımız bitti çok şükür ufak tefek eksikler kaldı şampuan bez ve mobilyalar bu hafta gelecek e bir de yıkama ütüleme ve hastane çantası hazırlama kısmı kaldı bunları bu 2 hafta içinde halletmeyi düşünüyoruz
Rainhn Günaydın kızlar bi postta gördümde bu hastane çıkışlari varya isimli falan yada özel ayarladığımiz ilk kıyafeti onu hemen doğunca giydirmeyin kirlenir diyorlar yikanmadigi icin odaya gelince değişirsiniz üstünü diyorlar sizler ne düşünüyorsunuz ne yapacaksaniz
Zeyk Rainhn günaydın canım bende okudum o postu da kafam karıştı baya dün gece. İsimli değil de çok cici hastane çıkışı almıştım. Nasıl yapıcam bende bilemedim.😬😬
MelekAnnesiii Rainhn ilk olarak hemsirelere 5li hastane çıkışı ile nohut battaniye verecem odaya geldikten sonra 10lu olanla degistirsinler bebegimi de ilk teyzesi temizleyecek o giydirecek ama yine de ilk kirlenir idareten ayarla oda da degistiririm dedi sizde oyle yapabilirsiniz
Burcuburcuuu Zeyk canim ben de isimli almıştım. Son anda aklima geldi. Uygun ucuzluk n11’de 5’li “acil ihtiyaç seti” olarak satiliyor hatta bembeyaz☺️ Ondan aldim hemsireye vermek icin. Atılırsa o atılsın dedim. Odada temizlendikten sonra cici seyleri giydiririz diye düşündüm. Rainhn bakabilirsiniz n11’e🤗
Srplarikan Rainhn bende aynı şekilde düşünüyorum isimli yaptırdım onu sonradan giydiricem bazen tam temizleyemiyorlar bebeği kirlensin istemem
Rainhn Zeyk n11.com ucuzundan 5li set var ondan almak lazım acil ihtiyaç seti yazınca çıkıyor cicili bicili giysileri kirletmeyelim😂
SuleDoruk Zeyk Rainhn Kızlar benim annem bebek yoğun bakımda çalışıyor. Artık bebekleri yıkamayıp gelişi güzel silip giydirdikleri için ilk giydiği kıyafetlerden lekeler çıkmıyor. O yüzden özel yaptırdığınız hastane çıkışlarını giydirmeyin. Annem ailelerin çoğu o ilk kıyafetleri atıyor. Kan, mukus izleri çıkmıyor diyor