little_mom_141 Burcu2626 evet canım doktorda aylık olarak değil haftalık olarak bizim için önemli diyor
little_mom_141 Medine_1992 canım elinle kasıklarını kontrol edebilirsin taş gibi bir sertlik oluyor ve hıçkırıklarını kasıkta daha güçlü hissediyorsun kalp atışı gibi
Medine_1992 little_mom_141 canım hıçkırıklar kesinlikle kasıkta asagıda ama bu midemdeki taş gibi bölgesi o zaman poposu mu oluyor ki ya öğrenecem 2 de randevu var bakalm🤷♀️
Hzr_7714 Medine_1992 Benimde gobegimin ortasinin biraz yani ve ustu semsert kafasiymis orasi. Bayadir orda zaten degismiyo. Donmedigini anliyorum artik
little_mom_141 Medine_1992 alttaki postlarda okuduğum kadarıyla dönememiş sizin minik 🙈üzme kendini canım döner inşallah hem dönmese bile sezaryenle ilgili burada çok güzel Doğum hikayeleri paylaşılıyor inşallah sende doğurunca hemen iyileşip ayaklanırsın 😊
Medine_1992 aslikls3 malesef canım bebek im dönmemiş hatta ok sağlam oturmuş dedi popo üstü üzüldüm biraz
aslikls3 Medine_1992 olsun canım üzülme döner belki dönmezse de yapacak bir şey yok hayırlısı böyleymiş dersin :) ben de normal Doğum olsun çok istiyorum ama hep hakkımızda hangisi hayırlı ve sağlıklı olacaksa o Doğum olsun diye dua ediyorum canım 🙏🌺
Burcuburcuuu Zeyk ayy sorma yaaa simdi gördüm. Az kaldi dogdurdum dogurcam ayni soru gelip duruyor😃 bi tarihe bakılsa sorun olmicak😂 her neyse tesekkur ederim canim cevaplamissin sen benim yerime. Giremedim bayadir buralara. Sizler nasilsiniz? Herkes iyidir umarim. Kosusturmaca icindeyim ben. Su an yolunda her sey cok şükür. Bir tek demir degerim gittikce düşüyor. İlaç aldim bunula ilgili. 2 gun arayla damardan demir takviyesi aldim. Benim ikizler demiri sömürüyor😬odalarını tamamladık, kiyafetler yikandi, ütülendi. Hastane cantamizi hazirladik dün. İcim bayağı rahatladi valla. Simdi 33.haftadayiz. Ya benim sanirim cok az kaldi. Tedirginlerim, korkularim da başladı haliyle😒
Zeyk Burcuburcuuu yaaa kan önemli iyi olmanıza sevindim. Tüm herşeyin hazır sağlıkla gelsin minikler 💙 benim de kan iyi de bobregimde kum oluşmuş onunla ugrasiyorum. Agirlastik gittikçe hayırlı dogumlarimiz olsun canım hepimizin 🌸
Pamukgelim Burcuburcuuu hadi 2binlik sohbetim mart anneleri sohbetinin mimarı, bize bebiş odası resmi at... Hadi hadş♥️♥️♥️♥️♥️
nektarin_moms Burcuburcuuu maşallah ☺️ Biz bir tanesinde zorlanıyoruz sen iki tanesiyle iyi baş ediyorsun☺️ Korktuğun doğumsa korkma bende korkuyordum herkes nasıl doğuruyorsa ben de öyle doğururum diye düşünmeye başladım. Şimdi daha rahatım kafa olarak. Gerçi henüz 30+3 teyim bende😊 hiçbir hazırlığım tam değil😬
Medine_1992 Burcuburcuuu şükür canım benim ya iyiyim şimdi cıktım kontrolden bebişte iyi ama dönmemiş doktor sağlam oturmuş makat üstüne dua edelim dönsün dedi tek problem o şuanlık 💙😁
Medine_1992 Hzr_7714 malesef benimde öyleymiş canım dönecek gibi değil yerleşmiş 🤷♀️ doktor bekleyecez dedi
Burcuburcuuu Medine_1992 ayy suna bak sen☺️ Naz yapiyor donmemek icin he. Bakarsin son an dönüverir. Belli olmaz. Hayırlısı nasılsa oyle olsun. Sag salim al da kucağına canim. Benim ikisi de kafa aşağıda artik boyle kalir dedi doktor ama normali gözüm yemiyor 🙄 bebeğin biri normal dogumla olup diğeri bir turlu dogum kanalina girmediği icin sezeryana alinan ikiz dogumlar oluyormus çok doktorumun soyledigine gore. İkisini bir yasamak gözüm yemiyor☺️ Sen de mi kan icin damardan takviye aliyorsun? Düşük mü demirin?
Mfatma Medine_1992 anladım canım bende bugün 32+1 haftadayım en son gittiğimde benim pozisyonda tersti merak ediyorum döndü mü diye cuma gidicem bende inşallah senin bebişinde döner benim doktorum demişti sorun olmadığı sürece 39. Haftana kadar bekleriz
Burcuburcuuu Zeyk agirlastik valla. Doktorum bugun 40 haftalik miat gebesin tekil gebelik olsaydi dedi. O kadar mi yaa dedim🙄 kum icin ne yapiyorsun ilac falan mi verdi doktor? Agrin cok oluyor mu? Tüh hamilelikte boyle ekstra rahatsizliklar çıkması da cabası. Cok gecmis olsun canim dikkat et.
Senyorita 33 haftalıklar sizde birden ağırlaştınız mı? Sanki bu hafta iyice ağırlaşmaya başladım ondan önce gayet iyiydim :(
abilgili Senyorita evet ya, 33+4 bugün, birden ağırlaştım sanki, bebek 2300 gr olmuş, zorlamaya başladı beni artık, yatakta dönmek, kalkmak, eğilmek ızdırap🙄🙈
Zeyk Medine_1992 hadi yaaaa 🤗 bak sen şu minnoşa inşallah döner kuzum ileri haftalarda. Nasılmış peki durumu herşey yolunda değil mi? Kocaman olmuştur. Kan için bişey dedimi doktor?
Medine_1992 aslikls3 aynen canım hayırlısı ama benim ihtimal zor iri bebek oldugu için dönmeme ihtimali yüksek olsun hayırlısı ile gelsin de önemli değil gerisi
Medine_1992 Zeyk inşallah döner bebeğim 💙 İyi çok şükür canım ya biraz iriyiz işte 2500 kilo olmuş kan içinde kötü konuşmadı bir serum ile yükselir o iki hafta sonra bir daha bakalım dedi sadece B12 iğne verdi birde