Burcuburcuuu Macidenez cevre cok yargılıyor evet hele eşim en başta. Neden boyle olumsuz düşünüp onlari cekiyorsun kendine, bi sal kendini deyip duruyo beni anlamiyorsun diyorum bu sefer tartisma büyüyor😞
Burcuburcuuu Fyz2014 aynen canim ben de en son pztsi kontroldeydim bir sonrakini iple cekiyorum her sey yolundadir insallah🙏
Burcuburcuuu ilknur-atc04 bilmiyorum ki 🤷🏻♀️ Cevre de cok yargılıyor boyle olunca. Kiziyorlar falan. Bir sey demiyorum artik. Gebelik uzerine kitap arastirmasi yapiyorum bir tane bulup alacagim en azindan okurken ariniriz diyorum bu düşüncelerden.
ilknur-atc04 Burcuburcuuu bulursanz bizede soyleyin😊 İyi düşünelim iyi olsun Allah herkese yardım etsin
Ozgdnc Burcuburcuuu merhbaa sanırım sizinle aynı gidiyoruz. Benim hesabıma göre şuan 7+4 olmam gerekirken doktora göre 7+6yim diğer bebegim 7+3 aralarında 3gun fark var. Son adet tarihin 11 haziran.ben de ikiz gebeyim ☺️ bebeklerden soldaki kendini 6+4te (doktora göre 6+6) hemen gösterdi ve kalbini duyurdu ancak diğerini vajinal ultrasonda çok cılız duyabildik.
Burcuburcuuu Ozgdnc merhaba canim aaa super. Ayni gidiyoruz resmen. Benim son adet tarihi 4haziran ama gec döllenme olmuş su an uygulamaya gore 7+5 onde olan. Aralarinda iki gun var 7+3 digeri. Bakalim Çarşamba kontrole gideceğiz haftami tekrar öğreneceğim😃 nasil gidiyor peki var mi sıkıntın?
Ayazannesi Merhabalar🙋♀️ bende bugün 6+3üm 3 gün önce kalp atışını duyduk bizim için plansız çok çok sürpriz bir bebek oldu ilk gebeliğimde hiç bu kadar olmamıştı 1 haftadır mide bulantısından zor duruyorum ve cinsiyet gerçekten çok merak ediyorum
Ozgdnc Burcuburcuuu bugün tahlillerim için devlet Hastanesi'ne gittim. Orda biri 8+1 haftalık diğeri 7+5 çıktı. Şuan herşey yolunda gozukuyor benim sadece sabah bulantilarim çok fazla oluyor ve gün içinde de bulantim var. Onun haricinde bir sıkıntı yaşamıyorum çok şükür 🙏 bana folik asit haricinde herhangi bir ilaç veya takviye verilmedi. Kese kenarlarında vs herhangi bir kanama alanı yok belki kanama alanı olan kişilere progestan veriliyordur. Cuma kendi doktoruma gittiğimde de yine sorarim.
ecemtmr Burcuburcuuu kuzum kötü şeyler getirme aklına bu forumdan da kotu seylerı okuma lütfen sen içini ferah tut arada benim de aklıma gelıyor ama hemen başka şeyleer düşünüyorum güzel şeyler stres yapma kendıni ve bebişlerini o yüzden ☺️🙏🏻İnşallah sağsalim kucağımıza alıcaz hepimiz 💖
Burcuburcuuu ecemtmr cok sag ol canim benim. Dediğin gibi burda okuduğumuz kötü durumlar da etkiliyor aslinda moralimizi. Haliyle bebekleri de etkiliyoruz içerde ve geriliyorlar. İnsallah kuzum sag salim alalim hepimiz hayirlisiyla🙏🤗😘
Fyz2014 Myisland kızımda hamilelik biraz daha zordu sanki bulantılı falandı bu daha iyi geçiyor çok şükür sezeyandı doğumum bu da sezeryan olacak nasipse
Burcuburcuuu Ozgdnc İyi tek bulanti olsun zaten benim de arada bulanti oluyor onun disinda sıkıntım yok. Ama bgn biraz sanci girer gibi oluyor sabahtir. Hic olmazdi🤔 neden acaba bilemedim 🤷🏻♀️ Ben de sadece folik asit kullaniyorum vermedi baska bir sey. Çarşamba gidecegim ben de sorarım
Myisland Fyz2014 benim psikolijik olarak kotu gecmisti. Ve tansiyon vardı. Ama doğumum normal oldu. Bunda inşallah daha güzel geçer. Hepimizin inşallah
Esmermelekk Nnurmehmet ben de çok kötü günler geçirdim. Zencefil çayı çok iyi geliyor bulantiya gün de 1 defa iç doktora danış tabi ☺aktarlarda poşet çay olarak var istersen yaş olarak da alabilirsin
Nnurmehmet Esmermelekk Denerim canım inşallah işe yarar gerçekten dayanılmaz oluyor bazen yeterki yavrum iyi olsun herşeye razıyım ama yemek yemeden az susuz da çok kötü oluyorum bir müddet sonra midem ağrıyor çok kötü hemde 😞