aslikls3 Asliiiiiiii Cumartesi gideceğim kontrole merakla bekliyorum 30+0 olacağım o zaman ama dönmedi sanırım hep yanlarda tekmeler yine geçen bi döndü mü diye düşündüm mideme doğru tekme atıyordu geri yan döndü sanırım 😂🤷🏻♀️Sizin durum ne
Mebos Hzr_7714 inşallah döner canım yaaa bende korkuyordum dönmez diye 29+3 gittik baş aşağı dönmüş dedi doktor belli olmuyor yani bakalım doğum kadar tekrar dönmezse
Hzr_7714 Mebos insaallah döner bekliyoruz ama tekmeler kasigimda bugun sanki biraz yanda gibi hissettim sabah uyanirken ama emin olamadim.
Mebos Hzr_7714 geçen benimde gece oldu garip bir durum oldu döndü dedim kesin dönmüş ama doğum zamanına kadar tekrar döner diye korkuyorum
Mebos Hzr_7714 yapcak bişi yok ben dönmüştür dedim ama döndüğünü yinede ihtimal vermemiştim 🤗 annelik işte
Ptrckli 31 haftalık olduk ben de yaklaşık 20.haftadan beri başı aşağıda dün ağrım çok olunca nst ye bağladılar ilk kez 😒 28 den sonrası zorlaştı baya. Reflü, kaburga batması,kabuslar, sancılar....
Medine_1992 Kızlar şükür agrısız sızısız 32 haftaya kadar geldik bir sikayetim yoktu ama dün öyle bir agrı sancı yasadım ki yasayan var mı merak ettim karnım sürekli sertlşti bebek hep sağıma toplandı sırtım da baskı nefes alamadım evde dolandım eşime masaj yaptırdım 1 saate geçti ama neydi bu bilmiyorum yalancı sancı mı acaba 🙄😪
Srplarikan Medine_1992 bende sürekli olarak devam ediyor 27.haftamdan beri aynı ağrılar ve toplanıp sertleşme bazen sırt ağrısı çekilmez oluyor artık hicbisey kar etmez oldu ayağa kalkıp derin.nefes alıp veriyorum bı nebze azalıyor doktoruma sorduğumda gayet normal artarak da devam edecek demişti 🤦🏼♀️
abilgili Medine_1992 geçmiş olsun canım, bana da oldu geçende. Çok zor haftalardayız artık, işe zor gücümle gittim bu hafta, yarın izne ayrılıyorum hayırlısıyla ben de dinlenmeye geçeceğim, artık daha çok dikkat etmemiz lazım.
Mlsldy Asliiiiiiii 29 da gittiğimde dönmüştü 31+3 olduk cumartesi kontrolüm var inşallah pozisyon değiştirmemiştir🤤 gerçi çok hareketli her yerde hissediyorum hareketini dönmüş de olabilir😶
Medine_1992 Srplarikan aynen canım ya ama derin nefes alıncada batıyor sanki mideme birsey garip bende pazartesi gidecem bakalım ne diyecek 🤷♀️
Zeyk asli_kerem pazartesi günü kontrolünde söylemişti doktorum 35.haftada başlarız diye herşey yolunda ilerlerse tabiki şuan 32deyim
Milan asli_kerem 37.haftada başlıyor demişti doktorum. Ben bebek hareketini hissetmiyorum diye gitmiştim nst ye girmiştim o zaman 32.haftada
asli_kerem Zeyk teşekkür ederim ☺️ Pzartesi çalışabilir raporu almaya gideceğim 32 bitiyor. Acaba alır mı diye merak etmiştim
Medine_1992 Zeyk geçiyor ama bir saat sürüyor canım ya yalancısı buysa gerçeğini düşünemiyorum seninde böyle mi oluyor
abilgili Kızlar, Vajinamın olduğu yere ve mesaneme doğru baskılar hissediyorum, canımı acıtan cinsten. Bir saattir çok sık oluyor. Normal mi bu?
Medine_1992 abilgili canım başaşağı dönmüş olanlarda normalmiş benim dönmediği için daha öyle baskım olmadı hiç 🤷♀️