Deletedmom022 aslikls3 dediğim gibi yaptım kızlar, iade edip tekrar aldım aradaki fark için verilen hediye çekiyle de 2 battaniye, 4-5 tane daha da takım alabildim, düşünün yani😃 Ebebek’te gezen birkaç anneyle sohbet etme imkanım oldu, aylar önce kıyafetlerini alıp tamamlayanlar bile indirimi görünce gelmiş🙈Fisher Price’ın yumuşacık pijamaları var normalde alt üst takım 50-60 TL, şu an 25’e falan düşüyor, yarı fiyatı resmen. Hele battaniyelerdeki 2 al 1 ödeye bayıldım, daha hiç battaniye almamıştım, müslin, polar, penye çeşitlendirerek almış oldum.
Tabii kıyafetleri alırken beden konusu benim için hala muamma, genelde yenidoğan çok almayın bir kefe giyiyor sonra giyemiyor diyorlar ama bazıları da çok da büyük almayın çocuğu ısıtmıyor, ilk aylar yenidoğanlar bile bol oluyor diyor. Her çocuğun da gelişimi farklı🤷♀️ Ben genellikle 3 ay 56 cm’liklerden almıştım, hep alırken yenidoğanla da karşılaştırdım 56 cm yenidoğana çok yakındı, hafif bolluğu olsun erkek bebek diyerek yenidoğandan çok 3 aylık aldım. Bir de bazı 3 aylıklar 62 cm, onlardan da birkaç takım var. Bir 10’lu hastane çıkışı, iki 5’li hastane çıkışı, iki de 0-3 aylık takım var yenidoğana uygun zaten onlar🤔 Yeter sanıyorum artık, biraz da doğunca gelişimine göre hangisinden gerekirse alırız sanırım, sonuçta doğumla birlikte dış dünya tamamen kapanmıyor herhalde😃Hiçbir şey olmazsa internetten alınır dimi ama🤔