Burcuburcuuu Macidenez yok canim doktorlar keseye gore degerlendiriyor ben sormustum onceki kontrolümde. Geç döllenme olabiliyormuş
Macidenez Burcuburcuuu inşallah diyorum kızım çok istiyor çünkü bir kardeşi olsun Allah tüm isteyenlere sağlıklı bebişler versin 🙏
Macidenez Ay komik oldu tarihi değiştirdim 8+5 den 7+5 düştük üzümdük fasülyeye geri döndük 😄garip bir durum oldu
Burcuburcuuu Macidenez sorma cok canim sıkılmıştı benim geriye gittim diye 😃😃 fasulyeydim o zaman yaban mersinine gerilemiştim simdi yine sukur fasulyeyiz😃
Burcuburcuuu Macidenez ya sabah kontrolumuz vardi ya canim sordum doktora haftami yine geri gitti biliyor musun sozde onun dedigine gore ayarlamistim burda da ve 7+1 olmaliydim ama doktor 6+4 dedi bu sefer ve bir tame daha dollenme gordu biliyor musun bugun. İkiz annesi oluyorum o da 6+2 imis. Yine geriledim ben anlicagin🤷🏻♀️
Yenianneilkbebek Bizde 7+3 olduk kalp atışlarını da duyduk çok şükür sağlıkla bebeğimizi bekliyoruz inşallah 12 mart doğum tarihimiz bakalım zaman ne göstericek Allah herkesin minik fasülyesini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻 bende de çok fazla şişlik var karnımda inşallah ilerleyen zamanlarda geçer 😃
Burcuburcuuu Yenianneilkbebek amin canim insallah sag salim alalim 🙏 ben de yarin gidicem duyarim umarim kalp atışlarını🥰
gizemcivil Kızlar size bir sorum olucak. Gece çok şiddetli bel ağrısı çekiyorum ve uyuyamıyorum. Genelde yüz üstü yatmaya alışığım şuanda yanıma minder alıp yarı yüzüstü pozisyonundayım kolumu mindere atarak uyuyabiliyorum. Ama inanılmaz bir bel ağrısı var ve gece uyanıp bir süre ağrıdan uyuyamıyorum. Bel ağrısı çeken var mı ve neler yapıyorsunuz.. Nasıl yatıyorsunuz...
Tnbarz gizemcivil ben bel agrısını ilk öğrendiğim zamanlar çektim 4 haftalıktı ama sonra geçti inşallah seninde geçer ☺️ Sadece göğüslerde biraz hassasiyet var onun haricinde bir belirtim Yok çok şükür yormuyor annesini birde uykum geliyor hemen🤭
Srplarikan gizemcivil bel ağrısı bende çok yoğun yaşıyorum ilk bebeğimi düşük yaptım ve tedirginim bel ağrılarımdan ara ara kasiklarima vuruyor aranızda bu sorunları yaşayan var mı 🙄 kontrolüm yarın ama çok endişeliyim🤔
asli_kerem Meomeo perşembe ya da cuma günü gideceğim bu hafta inşallah duyar bu kulaklar minnoşun sesini 🙏🏻 Bu arada bende hiç bir belirti yok. Ne midem bulanıyor, ne meme acısı hiç bişey yok. Sadece gün içinde yorgun hissediyorum. Aynı haftadaki arkadaşlarda nasıl acaba?
Meomeo asli_kerem ben de aynı durumdayım hiç bir belirti hissetmiyorum. Sadece sabah ilk uyandığımda kısa süreli bir göğüs ağrısı o kadar
Macidenez Bende bel ağrısı hiç olmadı ama ara ara karnım ağrıdı adet sancısı gibi oda geçti göğüslerdeki acıda geçti kabızlık sıkıntısı çekiyorum bide halsizlik var
Edasrsk 8 haftanın içindeyim 6 hafta dolana kadar belirti yoktu. 7. Haftada mide bulantısı, halsizlik, yorgunluk, göğüste hassasiyet başladı kafamı kaldıramıyorum 😔
Gzrilknur Burcuburcuuu 9+1 olduk şükür. Şubat sonu mart başı diyorlar bakalım ne zaman doğacak. 6+0 dan bu yana bulantı kusmalar istahsızlık açlık susuzluk 😥😥🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ ama geçecek inşallah 🙏🙏🙏🙏🙏
Betul_0560 Burcuburcuuu merhaba bizde bugün 8+0 olduk☺️Normalde kalbini dinleyecektik fakat tatilde olduğumuz için doktor bulamıyoruz 15 gün sonraya uzadı oldukça heyecanlıyım🤭
Burcuburcuuu Kizlar simdi doktordan ciktim ve hayatimin sokunu yaşadım. Bir kese daha gorundu dedi doktorum. İkiz annesiymisim meger 😯
Betul_0560 Burcuburcuuu hep düşünmüştüm ilk kontrolde çıkmasa bile ikiz olabilir mi mümkün mü acaba die☺️Cok sevindim mükemmel bir duygu olmalı🤭🥰 gözünüz aydın umarım saglıkla alırsınız ikizlerinizi kucağınıza
Burcuburcuuu Betul_0560 tesekkur ederim canim. Sonradan gorundu bu 3. Kontrolumuzdu oncesinde tekti. O kadar sasirdik ki hala kendime gelemedim🙈