Hazelkrnz limoncicegi evet canım ultroson sırasında da oldu doktor bu şekil oluyosa doğum sancısı dedi nstye soktu sancım çıktı
limoncicegi gulsahhzry sizi alttan mı muayene etti şimdi doktordan geliyorum alttan muayene psikolojik olarak daha önceden kötü olduğum için istemedim doktor kızdı inşallah bi sıkıntı olmaz ne yapacağımı bilmiyorum çok kötüyüm 😢😢😢
gulsahhzry limoncicegi evet alttan muayene etti, başta ben de istemedim ama erken doğum riski olup olmadığını anlamak için mecbur dedi, bebeğe de asla hiçbir zararı olmaz dedi rahatlattı
gulsahhzry limoncicegi daha önce ne oldu ki 🙁 inşallah bi sıkıntı yoktur 🙏🏼 Peki başka ne dedi doktor
limoncicegi gulsahhzry tüp bebek deneyimim var o zamandan kalma psikolojik bi çöküntü var üzerimde baktıramadım malesef o yüzden o korkulardan dolayı 😢 doktor da kızdı ne yapabilirim ben sana bakmadan her şey ultrasonda görünmüyor malesef dedi ağlayarak eve geldim daha şimdi biraz sakinleştim 😢
limoncicegi gulsahhzry zorluyor mu alttan bakarken zor oluyor mu daha hafta çok erken olduğu için de bişey olacak korkusu var işte 😢
gulsahhzry limoncicegi anladım canım ama doktor doğru söylüyo, bence bol bol su iç dinlen devam ederse de cesaretini topla tekrar git
gulsahhzry limoncicegi zorlamıyo çok kısa sürüyo zaten rahim ağzına bakıyo açıklık var mı diye. Çocuğuna da hiçbir zararı yok merak etme.
Mervetepe limoncicegi canım ben gecen hafta o yüzden hastanede yattım enfeksiyon cıktı oda yapabilirmis bazende erken doğum riskinde olurmus mutlaka bi git rahim ağzına baksınlar
Susam05 limoncicegi canım gittim doktora. Kasılma öyle basit bi şey değil dedi doktorum. Muayene etti açılman yok rahim uzunluğu ve suyun normal o hissettiğin bebeğinin sırtı muhtemelen dedi. Sen nasıl oldun hala devam ediyor mu?
Serpil02 Sizi korkutmak istemem ama benim gebeliğim bu şekilde sonlandı sureklı sertleşmesi hıc normal degil gözlem altında olun sız randevu tarıhını beklemeden doktorunuza gıdın
Gkhn71 limoncicegi cnm senin anlattigin şey kasilma oluyor istersen bir doktora git haftan erken daha çünkü