Melikemr gebelikte ciğer çok önerilen bir şey değil ama ben de çok sevdiğim için bir kaç defa yedim. Ama lekenin gülle ciğerle alakası olduğunu sanmıyorum. Annem kıvırcık doğrarken bi tane ağzına atmış ve elindeki ıslaklığı bacağına sürmüş bacağımda bildiğiniz kıvırcık var 😬 ama şu an 30 yaşımdayım artık neredeyse görünmüyor. Bir kuzenimin annesi zeytin yiyip parmağıyla göbeğini kaşımış o kuzenimde de zeytin var göbeğinde. Bir arkadaşımın annesi keza aynı şekilde dut yemiş sırtını kaşımız kızın sırtında dut var bildiğiniz. Yani sanıyorum ki neye dokunursan dokun vücudunu elleme 😂 bir de bu anlattıklarım hep başkasının malını yerken olmuş. Annem yengeme salata yaparken ona sormadan yemiş, kuzenimin annesi misafirliğe gitmiş orada tabakta görünce dayanamamış sormadan ağzına atmış zeytini. İzin almak lazım derler bizde de. Valla ben de ciğer de yedim gül de kokladım. Bakalım hayırlısı artık. Kız çocuğu olacak birde hayırlısı artık. Ayrıca şimdi tıpta her şeyin çözümü var. Ofiste arkadaşımın oğlunda da yanağında koyu bir leke var. Doktor ileride rahatsız olursa lazerle sileriz demiş. Sen gönlünü ferah tut canım. Tam stres yapmaman gereken zamanlardasın. Bunları takma. Her şeyin bir çözümü var