Busragunayy Kızlar dün doktorum bebek iyice büyüyor daha fazla büyümemesi lazım yoksa sezeryan yapmak zorunda kalıcaz dedi doğumu hızlandırmak lazım dedi sancılarım var ama neler yapmam gerekir merdiven inip çıkmak sıcak duş gibi yardımcı olurmusunuz
Fasulyeveannesiii Busragunayy merdivenleri ikişer basamak bacaklarını iyice açarak çık beline sıcak su tut pilates topuyla hareketler var onları yap en önemlisi perine masajı yap internetten izleyip doğumu kolaylaştırıcı ve hızlandırıcı etkisi var tabi bunları doktorun da onaylarsa şu an çocuk doğuma hazırsa bunları bol bol yap Allah kolaylık versin sağlıcakla al kucağına 🙏🏻
Fasulyeveannesiii Busragunayy bir de Meryem’ana otu var hac san getiriyorlar biliyormusun bilmiyorum ben de bu sayfa da duymuştum ilk daha sonra bi tanıdığım da getirmiş hem kızına hem bana ben de deniycem arkadaşım denedi 2 saatte doğurdu 🙏🏻 Doğuma giderken onu suya koyuyorlar ve o sudan 1 yudum içiyorsun duası var onu okuyorsun belki duymamışsındır onu da bir araştır
Sencer60 Busragunayy cnm jac haftaliksin. Bazi dr lar dogumu başlatmak icin fitil ile sanci veriyorlar. Rahim açılsın diye.dr un buna benzer birsey dedi mi.
Busragunayy Sencer60 yani kendi sancını bekleyelim dedi şuan 37 haftalığım ama bebeğim iri bir bebekmiş daha fazla büyürse çatım uygun olmayacakmış ondan sen tetikletici şeyler yap dedi haftaya geldiğinde doğum dosyanı hazırlıcaz dedi bakalım merakla bekliyorum
Fasulyeveannesiii mehtaphamza ben de tam bilmiyorum duasını bana da gösterecekler suya koyup dua okuyup o sudan bir yudum alıp doğuma hastaneye giderken yapılıyor bunlar öğrenince buradan yazarım ya da daha ayrıntılı bilen biri varsa yazsın