Ozlemtoprak2307 Kızlar Ankara da detaylı ultrasonu kaçıncı hafta ve nerede yaptırdınız ücret ödediyseniz ne kadar ödediniz
Ruyaninprensi Ozlemtoprak2307 canım günaydın ben zekai tahirde yaptırdım 20.hafta ücret ödemedim özellerde ne kadar veririsin bilmiorm
EUEUEU Ozlemtoprak2307 bnde zekai tahirde yaptırdım özelde istiyosan eyüp ekici diye bir doktor var yılların doktoru ve namı çok duyulmuş biri 500 tl imiş ücreti
Cemredeniz Ozlemtoprak2307 20 haftalıkken Ali İpek’e gittim . Servet Ünsal tıp merkezinde, tavsiye ediyorum aklınsa soru işareti kalmıyor herşeyi sorabiliyorsun. 380 tl ödemiştik
Aysglbsn Ozlemtoprak2307 bende 23 haftalıkken DR Ali İPEK 'e gittim gayet ayrıntılı baktı. özel muayenesi var 500 tl
Ozlemtoprak2307 Ruyaninprensi sıra mı aldın KUzum randevu olayı nasıl gelişti bilgi verirsen çok sevinirim ❤️
Ruyaninprensi Ozlemtoprak2307 canim önce kadin doğum doktoruna gittim kac haftalik dedi 20 dedim detayli ulatrason istiorm dedi baska bir yere yonlendrdi gittim sıra verdiler ertsi güne sabh tekrar geldim cektrdim sonucumu doktora gosterdim ole yani😊😘
Seyma123 Medipark Sinan tan 350 TL canım 4 tane ultrason resmi Cd de video ve resimler veriyor. 1 saate yakın baktı müthiş bir doktor gözün kapalı gidebilirsin