tugrakubra_1 12345678 inşallah gösterir 😊 ben rutin testleri yaptırmıştım gebeliğin ilk başında yapılanları ama ikili üçlü tarama yaptırmayacam çünkü gerek görmüyorum doktorum da bi sorum varsa vazgeçecek misin ondan dedi hayır dedim o zaman gerek yok bence dedi eşim de istemedi bende yaptırmadım o yüzden ama ayrıntılı ultrasona gideceğim
12345678 tugrakubra_1 tugrakubra_1 hmmm anladım saglıkla rabbim hepimizin kucagına almasını nasip etsin🤗🙏🏻🤰🏻
ponciklerin_annesi aynurkkts merhaba bizde yarin 15 haftalik olacagiz cinsiyetimiz henuz belli degil , ama sanirim erkek 😊 benim karnim baya buyuk cunku 2.gebeligim sanirim bu yuzden çoktan hamilelik kiyafetleri giymeye basladik 😂 aşiri yiyorum , ozellikle tatli
ponciklerin_annesi https://i.hizliresim.com/9YgzMo.jpg kizlar karnim top seklinde mi goren kesin erkek diyor 😂
Hazar_hazal Arkadaslar ben 16 haftalik oldum hala hissetmiyorum ne zaman hissedeceğim sizlerde durum nasil
Slnbsr Fasulyemveannesi sağlıklı doğsun da cinsiyeti önemli değil ayrıca cinsiyeti belirleyen erkek. Bişe diyen olursa kocama söyleyin dersin😄 sinir oluyorum inşallah o olur muhabbetlerine. Takma kafanı hiç
Slnbsr Kubrakocerr bende 14 haftalığım hala eski kıyafetlerimi giyiyorum. Ama 2 kilo almışım nereme aldım acaba🤔
Sadu 12345678 merhaba biz de 15+5 olduk ve bizim de doğum tarihimiz 12 ocak Allahın izniyle, Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder inşallah 💕
Syst33 Yenianneeee61 çok uzun zamanmış gibi geliyo ama çabuk geçecek Rabbim zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin o günler gelince yine yazarız gelmedi ne zaman gelecek diye 😀