Levelmas yapoo04 bu arada eşinize pusat kelimesinin iyi bir anlam teşkil etmediğini ve Rasûlullah'ın "Kıyamet günü siz, isimleriniz ve babalarınızın isimleriyle çağrılacaksınız. Bu sebeple isimlerinizi güzelleştiriniz!" dediğini de söyleyebilirsin :)
yapoo04 Levelmas Bizimki biraz dik. Şimdiye kadar aileler olsun çevre olsun Pusat'ı beğenen olmadı eşim ve ben hariç. Eşimde kimse beğenmiyor değiştirelim kafasında biri değil beğenmediklerinde biz beğeniyoruz yeter diye resti çeken biri. Ama birde dediğiniz açıdan yaklaşıcam ona 😊 Yoksa ben de şu başa yazdığım isimlerden bi ikili çıkarmak istiyorum ama işte... Teşekkür ederim bu arada.
yapoo04 Ssee1657 Annemde diyor çocuğa öyle isimler koyuyorsunuz ki kesinlikle söyleyemicem ben farklı bir isim kullansam olur mu 😂
yapoo04 dytays_2 Çok teşekkür ederim 😍 İnanır mısın bu zamana kadar bizden sonra beğenen tek kişisin kimse beğenmiyor 🙄😂 Modum düşüyor öyle olunca 😑
yapoo04 eslemsena1 Hımm, bende niyeyse ikinciye yakıştırıyordum ama gelen çoğu yorum başa almak yönünde olmadı öyle yaparım 😊
Levelmas yapoo04 siz beğendiyseniz sıkıntı değil tabi de anlamı güzel olan isimlerle çağırmak makbuldür🥰hayırlısı olsun. Şimdilik önemli olan bebeğinizi sağlıkla almanız. :)
TugbaOlcay yapoo04 canım bence pusat ı çıkarırsan diğer isimlerin hepsi güzel. Pusatın yanına bi isim ben yakıştıramadım. Bence sade Oğuz ya da sade Rüzgar.