Aylininzz Rabiaibrahim0803 bnde doğrmak istiom ama norml olck ben korkuom normlden araştırma hastnesi gidiom ne diyeyimki sezeryan olsun hep çunku farkli doktr oluyor doktr asistan aynı sadece
Rabiaibrahim0803 Aylininzz ya bende buyuk ihtimal normal dogum yapicam ama gercekten beklemesi cok zor.bu sabah ara ara agri giriyo seviniyom acaba dogurucak miyim diye 🤗😀
Aylininzz Rabiaibrahim0803 aynen öyle ama artik yetr yani doktr dedi takipe gel diye dedim surekli takip sıkldm yani hiç sancım çıkmıyor nst de suni verse razıyım artık şu mide yanmalrı sonra afedersn gunde o kadr iç çamaşır değistire degistire bi kaldım 🤭bu akşam çıkıp gelseler🙏🙏
Birgullllllll Rabiaibrahim0803 son 22 diyor takvim ama doktor 2 hafta içinde 2 veya 9 Ağustos gibi geliyor diyor hayırlısı 😂😂😂😂😂
Rabiaibrahim0803 Aylininzz aynen ya al benden de o kadar.surekli camasir degisiyom ama bugun kasilmam falan oluyo agrim var bakalim acaba o gun bugun mu 😀🤗
Yasmus55 Son 11 ama gelicek gibi değil sancı yok açılma yok keyfi yerinde oğluşumun 😢😊🤰🏻Ayak ağrıları bu sıcaklar ağırlıktan yürüyememk 😥
Rabiaibrahim0803 Yasmus55 evet yaa sicaklarda cok zor oluyo gercekten oturdugum yerde terliyom surekli
Rabiaibrahim0803 Birgullllllll ay evet yaa 😀 doktora sordum simdi bakalim insallah sen doguruyosun falan der 😂
Birgullllllll Rabiaibrahim0803 Bi bildikleri vardır ama yoksa kolay kolay söylemezler böyle net bir tarih 😂