Felipe Cerenkurt06 bu güzel duygunu mutluluğunu bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz güzel Anne.. sağlıkla al kucagına inşAllah hepsi ayrı güzel 🧿
Cerenkurt06 Felipe cokkk cok tesekkür ederim Allah razi olsun 🙏🏻🙏🏻 cümlemiz insallah Rabbim daha guzellerini isteyen herkese nasip etsin insallah ❣❣
Cerenkurt06 sevmeh ben 2 yasina kadar kullanimlik yaptirdim vardi sanirim daha da buyuk sayfayla irtibat kurun onlar bilgi verir evet bende o yuzden biraz daha buyuk yaptirdim🤗
sevmeh Cerenkurt06 iyi yapmışsınız teşekkür ederim 🙏 bu arada bende Ankara’da yaşıyordum ne güzel suluhandan alıp yapmıştım düğünümde her şeyimi şuan öyle bir imkanım yok kıymetini bilin 🤗
Sarkac Cerenkurt06 amin cnm ama sanmyrm daha var o zaman benmkler buyur yani napim hayrlisi arrk ama senn guzel olmus odasi :) dohsun yaknda ckmazsn o odadan arrk😂
Cerenkurt06 FSCMK hizli resim yazdim oraya dosya sec tikladim resimi sectim yukledim ve en alttan linki kopyaladim buraya yapistirdim kiz ezberlesmisim resmen🤣🤣🤗🤗
Cerenkurt06 FSCMK onu da buraya postu actim paylasmadan arka arkaya yapistirdim ve toplu paylastim sayfayi acik tutup burayi yani🤣🤣🤣
sevmeh Cerenkurt06 anladım haklısınız bende orda olmak için neler vermezdim herkes için farklı şey ifade ediyor şehirler 🤷♀️
Ozgehasan Cerenkurt06 çok güzel olmuş ellerine sağlık içinde görmeyi nasip etsin Rabbim ❤🙏 isimli bebek tulumu bende yapmayı düşünüyorum ama harfleri bulamadık malesef siz nerden aldınız acaba ?
Cerenkurt06 Ozgehasan cok tesekkür ederim 🤗 gelin cicegi hastane süsleri vs satan yerlerde pasajlarda falan oluyor ya malzemeciler ordan swaroski taş diyince biliyolarlar bu sekilde temin edebilirsiniz🙏🏻
Cerenkurt06 Ozgehasan cok tesekkür ederim 🤗 gelin cicegi hastane süsleri vs satan yerlerde pasajlarda falan oluyor ya malzemeciler ordan swaroski taş diyince biliyolarlar bu sekilde temin edebilirsiniz🙏🏻