Ahmetefe Kızlar 41 haftalık olupta hala doğurmayan daha doğrusu doğuramayan varmı benim oğlum gelmek bilmiyor üç gün önce doğacak sandım ama hala beklemedeyim sizler ne durumdasınız
ipeksi Ahmetefe ben de 39+4 oldum gelesi yok canım benim kızlar pek nazlılar ilki 40+4 tü bakalım bu ne zaman gelecek
Suleeebetul 37+5 im bn de korkym geç doğacak die umarım en kısa sürede doğarlar 😊 bizi daha fazla yormazlar
Mervemim Ya bn 40 +2 yim sabaha doktorum sezeryana alacak bni bebek bu gece gelmesse .. bebegm kanalda degil hiç açılma ve yumuşamam yokmus beklemeye gerek görmüyorum dedi sizin kanalda mı bebeginiz ? Bide riskli oluyor bekletemem dedi bna
Reina Mervemim ne alakası var. Hiç kanalda olmayıp açılma olmayıp 5 saatte doğuran gördğm. Doktorunuz bahane aramış bence
Ahmetefe Mervemim benimki kanalda ama doktorum 41. Haftaya kadar normal dedi hatta bazı durumlarda 42. Hafta diyorlar ama bilemiyorum 🤷🏻♀️ Aman sağlıklı olsunlar da geç yada erken farketmez ☺️ Allah acılarını göstermesin
Usaanne Hafta sezeryan icin cok erken. Bu isin 42. Haftaya kadar suresi var. Suni sanciyla denemeden sezeryane de almalari doktorun isine gelmis. Yoksa siz mi sezeryan tercih ettiniz?
ipeksi Ahmetefe ya varda gece o mesajı yazdıktan sonra suyum geldi bu sabah 12 de kavuştum kızımla çok şükür darısı bekleyenlerin isteyenlerin başına inşallah 🥰
Eren1merve Ahmetefe bnde 39+6 yım gdecem birazdan doktora ne dıcek bakalım normal dogum olsun ısıtıyorum ama hiç bi belirtim yok bekleme streside öldürdü artık
zaman0686 Ahmetefe benimde kız gelmek bilmiyor 😊 şimdiden böyleyse ne yapacaz bilemiyorum bende diyorum ki artık soranlara anne karnını çok sevdi yawrum gelmek istemiyor