Pelinak Ceren58 çin takvimine göre kız çıkıyor ama benim oğlum olcak bende tutmadı ama arkadaşımda doğru çıktı 😁
kertenkeleannesi Ceren58 hepsi boş bence ekşi yemek tatlı yemek kesenin tipi Çin takvimi İngiliz kronometresi😂😂😂hepsi kız dedi erkek olacak😂
Ozgeliz http://cin-takvimi.gen.tr/ Bu siteden bakmanız lazım. Hamileler , Çin takvimi cinsiyete bakacak. Hamile olmayanlar ise hamilelik planlamaya bakacak
Ozgeliz Deletedmom667 bu sitede genelde herkesin doğru çıkıyor Doğum tarihi ve hamile kaldığınız ay önemli son adet tarihi değil 😊
Kbrkrcm Reina benim ne acaba ya 26 yasındayım nisanda hamile kaldım mayısta öğrendim 4 haftalık olduğunu
Sarekrts Benim de tuttu 😅 hatta çevremde 9 hamile var omlarında tuttu benim kız onların erkek sanırım bu yıl erkek yılı kime sorsam erkek
Anacsevgidolumelek Ceren58 o tarz seyler yari yariya tutma durumunda zaten benimki tutmustu ama gordugun gibi tutmayan da var.
Merve2332 Ceren58 benim tuttu kız istiyordum , döllenme kasım aralık ocak şubat kız marttan sonra erkekti takvime göre , kasımda hamile kalmışım aralıkta öğrendim , cinsiyetimiz bakıldığında KIZ ♥️