Gks Bazı arkadaşlar 3 haftalık hamileyim falan yazıyor 3 haftalık hamilelik nasıl oluyor? Adet gecikmesi 4.haftadan sonra olmuyor mu yani?? Benim bildiğim gebelik 5.haftada başlar anlam veremedim bilgilenmek için yazıyorum yanlış anlamayın lütfen
Bilgecelik Gks bende 3 haftalıkken öğrendim şuan 6+6 Dayım belimden tutuldum kaldım hastaneye gittim iğne vurucaktılar korunmuyorum hamile olabilirim dedim kan değerime baktı doktor çok yeni 3 haftalık bol bol dinlen dedi
NaimeYilmaz Gks kese görülene kdr kalp atısı duyulana kdr kısmen gebe sayılıyorsun. Benim doktorum bebegın kalp atısını duyana kdr hayırlı olsn demedı sağlıksız gebelık cok yaygın oldugu ıcın doktorlar 3.haftada hamılesın demıorlar gebe say kendını öle hareket et dıorlar döllenme tmamlanmayabılır . Ama buda cok dusuk bır ıhtımal genelde kese goruluyorsa bebıste goruluyor 100de 1 ıhtımalle boş gebelk olablr sadece . Sen kalp atısını duyana kdr hayırlısını dile şimdiden kmseye soleme bence
FahriyeztrkYcel Yumurtlama dönemin iki adetin ortasına denk gelir normalde ,hcg değerleriyle yazılıyor ama en garanti ultrasonla doktor söylüyor bende adetim gecikince değerim 4 hafta gözüküyodu doktora gittiğimde onu dikkate almadı son adet tarihine göre gidiyor bebek dedi
Esrelf Bilgecelik gebeliği hesaplarken adetinizin ilk gününden mi sayıyorsunuz. Normalde öyle hesaplanor benim bildiğim.
Gks NaimeYilmaz ben hamile değilim zaten 2 ay önce 20 haftalık kaybettik. Merak ettiğim için sordum. Daha adetlerim düzene giremedi
uleKurbanKazan Gks allah acısını unutturacak güzel bir duygu daha tattırsın. 20 haftalık baya büyük bebek ne için kaybettiniz çok merak ettim
NaimeYilmaz Gks çok üzüldüm rabbim birdaha böle bi acı yaşatmadan sağlıklı bebişler nasıp etsin inşallah 🙏
Pcdshn Yani planlı ve bekliyorlar, o zaman haliyle çok sık test yaptırıyorlar, değerler yeni yükselmişken de anlamak mümkün oluyor, biz beklemediğimiz için 6 haftalıkken öğrendik mesela.. 🤞
Gks uleKurbanKazan sebep bulamadılar. Rahim ağzım açıldı suyum geldi birden. Bebekte de sorun yoktu yavrum doğana kadar yaşıyordu