Ebi Meraba anneler joie rock park yatağı 25 şubat e bebekte indirime gircek diye duymuştum kesin bilgi midir bilen var mı yoksa joie nin diğer yatağını almayı düşünüyorum çünkü joie rock bin lira indirime girse de alsam diye bakıyorum
gzdbgdyckl 25şubat pazar tüm joie ürünlerinde %28 indirim var. Ancak stoklar çok çabuk tükeniyor gece 12den sonra kaçırma derim 🙂
Ebi gzdbgdyckl haklısın ya takipte olmalıyım oyüzden net olarak öğrenmek istedim 😊Çok beğeniyorum o yatağı inşallah nasip olur da sağlıkla kullanırız bebeğimle
Ebi gzdbgdyckl canım sende park yatak alcakmıydın kaç gündür bekliyorum gece 12de baktım tükendi yazıyodu hayal kırıklığı resmen bidaha indirim gelir mi dersin yada mağzaya mı gidip sorsam 😏
gzdbgdyckl Ebi canım dünden beri bakıyorum tükendi yazıyordu indirimi bekledim stoğa koyarlarsa diye gece 12:05de internetin başındaydım stoğa hiç girmedi. Mağazaya bir git bence ellerinde varsa ordanda alabilirsin.
Roses Ebi cnm bu genel indirim yani stogumuzda yok diyemezler zaten internet ten begendiysen mağaza da olmak zorunda