Matmazell busraaylmz offf evet hiç geçmiyo hemde 🙄 hiçbi belirtim de yok 🤭 sıcaklardan geceleri uyuyamıyorm da sürekli bi terleme hali 😪 Allah hepimize sabır versin yaz gebeliği zor hanımlar 🤰🏻
Selufkaa PembeKoala bebişler umarım yarışmaz doğurma konusunda 😛😂 38 dolunca gelsinler 40lara kadar bekletmesinler de ☺️
Selufkaa Aysemlg bebeklerimiz ne zaman doğacağını çok iyi biliyor ❤️ Sağlıklı sıhhatli alalım kucağımıza insallah 🙏🏻
Selufkaa PnrGg Benim de hamileliğim şükür çok güzel geçiyor en azından şimdilik 🙈 kusma mide bulantısı vs yoktu ama bu aralar temizlik yaparken yoruluyorum eşim sagolsun hallediyor 🙏🏻 Son trimesterımız da gelsin geçsin insallah ❤️
Zlmdemir Selufkaa darısı bana inşallah şu zor günlerim biran önce bitsin prensesimi kucağıma alayım diyorum.115 gün bizimde.Rabbim sizin evladınızı da sağlıkla almayı nasip etsin.
Levelmas Zlmdemir Allah razı olsun. Heyecan tırmanıyor yavas yavaş. Çeşitli duygular içersindeyim. Nereden nereye geldik. Zorlandık da darlandık da ferahladık da... Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. 🤰🥰🙏
Levelmas Allah razı olsun. Heyecan tırmanıyor yavas yavaş. Çeşitli duygular içersindeyim. Nereden nereye geldik. Zorlandık da darlandık da ferahladık da... Rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin. 🤰🥰🙏