Rumeysa52 Merhaba hamiş anneler , iki gündür acayip derecede çatı kemiklerim de ağrı var ve arada bir kasılıyorum , bugün kontrolüm vardı anormal birsey yoktu , sizin kasılmalar kaçta başladı ??? Normalmidir şuan böyle
Mzgn01 Rumeysa52 gayet normal çatı ağrısı 33-34 gibi başladı hatta belki daha erken kasılmalarda 34-35 gibiydi.
Neslihann88 Rumeysa52 ben ara ara alt tarafımda baskı sırt ağrısı oluyodu 30 haftada kontrole gittiğimde doktoruma bundan bahsettim nst istedi sancim çıktı bi anda yatisini veriyorum dedi tabi ben sok kabul etmedim çıktım ordan eşim bide şehir hastanesine gidelim onlar ne diyecek dedi ordada aynisi dendi yatisim yapildi ciğer geliştirici iğne vuruldum 2 doz serumlar takıldı protestan fitil olarak verdiler çıktım şimdi evdeyim ilk hedef 34. 36 rabbim yavrularimizi korur inşallah
Kubraisci Kasılmalar bu haftalarda başlıyor. Tabi yine kişiden kişiye göre değişiyor. Benim gün içinde bir kaç kez kasılmam oluyor ama düzenli değil. Doktor düzenli olursa beni ara demişti takip ediyorum sürekli o yüzden. Seninki de düzenli değilse herhangi bir sorun yok demektir. Doğuma hazırlanıyor rahim 🥰
Rumeysa52 Kubraisci yok canım düzenli değil arada bir oluyor bi iki vuruyor geçiyor , ama korkuyorum tedirgin oluyorum daha çok erken
Kubraisci Kubraisci Rumeysa52 bence korkmamalısın. Rahat olmaya çalış kafandan erken doğurma düşüncesini çıkar mutlaka. Emin ol zamanında gelecekler. Bol bol dua edeceğiz sağlıkla gelmeleri için 🥰
Rumeysa52 Mzgn01 ben normal olan herseyi anormal olarak görüyorum galiba çok takıntılıyım herşeyi kafama taka taka doğurucam zaten bu gidişle , allahım nolur bebeğim 39 a kadar dursun
Series26 Rumeysa52 benimde yaklaşık olarak 28. Haftalarımda oluodu öyle doktor randevuma çok vardı bekledim bende bayram falan girdi araya 31+5 te nst çektirdi doktorum doğum sancılarıymış meğersem ve 3.5 cm de açılmam olmuş şuan 35 olduk doktor bi şekilde durdurdu doğumu sağolsun ama nst çekilmeden yalancı sancı mı yoksa gerçek sancımı ayırt etmek zor doktorundan bi istesen mi acaba içinde rahat eder hem 🥺
Series26 Rumeysa52 iki gündür olan sancıda çok bişey çıkmaz belki ama çokda erteleme bence kontrolünü 😅
Hnfeshnn Canım benim de 34 de falan başladı Suan 37+5 Haftamdayım. Rahim kendini Doğuma hazırlıyor dediler. Suan düzenli kasılmalarım ama açılma Yok bekliyoruz
Rumeysa52 Hnfeshnn ben erken Doğum olmasından korkuyorum canım Cuma günü 35 haftama giriyorum 36 37 bi görsem rahatlicam
Hnfeshnn Rumeysa52 görürsün Allah’ın izni ile. Kontrolde söylerler zaten düzenli mi sancı, açılma var mı diye.. normal karşılıyor doktorlar kasılmayı ama bilgin olsun.
Rumeysa52 Kubraisci canım benim sağol güzel düşüncelerin için aynen doğru söylüyorsun kafamdan silmem lazım yoksa iyi ye gitmiyorum kafa olarak allahtan burası var herşeyi sorabiliyoruz birbirimize
Rumeysa52 Series26 arada bir oluyor çatı ağrım çok dün kontrolüm vardı mesela hersey gayet normaldi doktorum Nst falan yapmadı ama 😕
Rumeysa52 Hnfeshnn 34. Haftamda olduğum için doktorum nst falan gerek duymadı sanırsam ya zaten öyle çok olmuyor arada bir oluyor ama ben büyütüyorum galiba ben Doğuma kadar hic sancım olmixak falan sanıyorum herhalde
Series26 Rumeysa52 arada bir olduğundandır belki canım benim gün içinde 7/8 kez oluyodu en az o yüzden istemişti doktorumda ☺️ Ama normal şartlarda bu haftalarda olması gerekiyomuş normal doğuma hazırlık gibi 😅
Hnfeshnn Rumeysa52 benim 34. Haftamda başladı nst ye. Kasılmam var dediysen yapmak zorunda . Çünkü o kasılma dediğin şey nst de Ağrı olarak çıkıyor. Öyle odaklama kendini bu arada. Benim Suan nst de sancım 100 ama ben gram hissetmiyorum ve bu hiç iyi birşey değil🤷🏼♀️ Açılma yapmıyor kaldım 2cmde napıcam bilmiyorum
Rumeysa52 Series26 benim en fazla okadardır canım , hakkımızda hayırlısı olsun insallah rabbim ne demişse o olur biz ne yapsak faydasız