Tazeanne92 Bugün doktora gittim ve sağ damarlarımın bebeği besleyemediğini öğrendim ve idrar verdim protein kaçağı görüldü tansiyonumda 13.90 küçüğünün yüksek olması şu an çok sorunlu su an akibetimi bilmyirm dizinde basınıza geldi mi
R_abia Tazeanne92 sıkı takip yapman gerekir idrardada protein çıkarsa. Tansiyon ilacı verir büyük ihtimalle evdede sürekli tansiyonunu ölçmen lazım. Küçük tansiyon 9 ve 9 ı geçince bebek yeterince beslenemiyormuş ondan öyle demiştir büyük ihtimalle ama tansiyon ilacıyla sıkı takiple son haftaları görürsünğz bence ☺️ Sağlıkla güzel haberler inşallah
AYsegulusal Tazeanne92 Arkadaşımda çıktı biraz hastanede yattı biraz kendini evde takip etti sürekli takiple bebeğini kucağına aldı çok şükür korkmayın Allah’ın izniyle kucağınıza alırsınız inşallah
Kerem_alyadua Tazeanne92 bende gebelik zehirlenmesi yaşadım ama 34 haftalıktı 35.haftada doğum yaptm sizinki erken baslamıs baya 1 hafta hastanede yatmıstım
Merveolcay Tazeanne92 benimde sizin gibi bugün tansiyonum 13.90 çıktı protein değerlerimde 40 dan 239 çıkmıştı
Merveolcay Tazeanne92 benimde sizin gibi bugün tansiyonum 13.90 çıktı protein değerlerimde 40 dan 239 çıkmıştı
Tazeanne92 AYsegulusal erken doğmadı değil mi ve bunun için yaptığı özel bir şey var mı tuzsuz yemek dışında bol su içmek dışında ekmeğimi kesti
AYsegulusal Tazeanne92 erken doğdu 35 36 filan di tan olarak neler yaptığını bilmiyorum ama bebek kontrol altında olduğu için küvezlik Vs. Bi sorun yoktu bebek gayet sağlıklı
Tazeanne92 Kerem_alyadua ben su an 26 haftalığım çok erken yanı 35e kadar dayanabilir mi sizce ve su an zehirlenmenin baslangıcındayım kaçakta 44 tansiyonda 12.70 ,13.80 arası hep
Kerem_alyadua Tazeanne92 benm protein lacagı cok fazlaydı 7000lerde falandı tansiyonmda 16ya kadr cıkıyordu yoksa kontrol altında bekletecklerdi ama olmadı malesef bol bol su iç sıfır tuz tüket