gdaslik Rzlgln534 kapı süsünü hazır olarak mı yoksa pleksiyi yaptırıp siz mi süsliceksiniz benim eşim yapıyor pleksi dijital baskı reklam dükkanımız var izmirde.
Beklenenan Rzlgln534 bu akşam sipariş vrrdim ben de internetten cercevesini harflerini falan. Hobi dünyam diye google siteden verdim istersen bak. Lazer kesim olarak degil ama tek rek harf var
gdaslik Rzlgln534 pleksiler de var biraz önce paylaştık işlerin yoğunluğundan ilgilenememiş sayfayla bi kaç tane yaptığımız işlerden paylaştık
Felipe Rzlgln534 canım yanlış anlama sadece fikir olarak soyluyorum pleksi sanki biraz modası geçti gibi keçe kapı süsleri cok güzel oluyor istersen onlara bak bi fikir olsın
Rzlgln534 Felipe Yok herkesin düşüncesine saygı duyuyorum ben sorun değil de ben biraz ağır dursun istiyorum klasik sade şık keçe ile yapılanlar da güzel ama benim pek ilgimi çekmiyor🤦♀️🤷♀️
Demirinannesi1 Rzlgln534 canım ben n11 den 47 tlye çok güzel yaptırdım pleksili fotoğraf nasil atılıyor arardim🙄
Beklenenan Rzlgln534 canim bu polyester cerceve ile yapiyolar ya ondan yapicam cercevesini falan da aldim ordan