İyi geceler kızlar.. Biraz akıl danışmak istiyorum. Bugün kontrolümüz vardı, 35+5 hala ters duruyor oğlum. 2600 kilosu. Kızımı normal Doğum yapmıştım bunu da çok normal istiyorum. Doktorum umutsuz konuşmuyor, sezeryan günü verip de o gün dönmüş olan çok bebek gördüm dedi. Ama benim oğlanın kafası büyük 2 hafta önde 🙄 doktorum bu yüzden dönemediğini söylüyor. Dolayısıyla dönse bile normal Doğumun zor olabilir dedi. Şimdi bekleyeceğiz ama şöyle bir durum var, doktorum bayramın ilk günü izine çıkıyor. Yani normal gününü beklersek doğumumda olamayacak. Devlet hastanesine gidiyorum ama en başından beri hiç değiştirmedim doktorumu artık beni tanıyor ve gerçekten güzel ilgileniyor. Doğumumda olmasını çok istiyorum. Eğer dönmezse 38 de doktorum gitmeden hemen önce sezeryan istemeyi düşünüyorum. Dönerse de yine 38 de suni sancı alayım istiyorum. Sizce mantıklı mı bu ? Çok baskı var zaten alt tarafımda nst de 50-60-70 sancılar çıktı bugün. 40 haftayı çok görmek de istemiyorum açıkcası bunaldım. Kızım da 38+5 de doğmuştu. Fikirlerinizi almak isterim 👋