Mihriii 11+0 haftalığım cuma günü randevu aldim ikili test için..orda muayene ye giden hatta meslin hacioglunda muayene olan arkadaslar var mi ?
__birafitap__ Mihriii ben o doktora gittim ve hiç memnun kalmadım kuzum hastalarıyla alay eder gibi takmıyor pek sinir bozucu anlayacağın 😤
Mihriii __birafitap__ hadi ya aslinda onda sadece ikili test icin gidicem kendi doktorum onun ismini verdi eğer yanlış konuşma yaparsa kusura bakmasin hastane yönetimine şikayete giderim
__birafitap__ Mihriii senin doktorun hangisi kuzum 🤩 valla ben bebek istiyorum diye kan ve vitamin ilacı kan testi için gittim 19 yaşındayım ya sen çocuksun ne çocuğu diyip alay edip güldüler asistaniyla çok zoruma gitmişti
Mihriii __birafitap__ aaa cok aptalca gerçekten niye sağlık bakanlığını arayip şikayet etmedin cok üzüldüm.. ben Çatalca da oturuyorm doktorum burda..
__birafitap__ Mihriii uzakmışsın 😐 ee silivriye niye geliyorsun ki kuzum boşuna bu doktora bulaşma derim ben😏
MrsAkkurt Mihriii Dediginiz doktor gayet ilgili güler yüzlü sıcak kanlı bı doktor bende devlette Murat beye gidiyordum ama sonrasında özele geçtim anlaşamadık murat beyle biraz ikili testi mi falan bende Silivri devlette yaptırdım