Htc70 Gebeligimin en basindan beri girip vakit gecirdigim bu uygulamaya artik benimde hikayemi yazma siram gelmisti cok sukur.:) Yeri geldi burda okudugum seyler panik yapmama sebep oldu acaba bende de mi var dedim kendime yakistirdim. Yeri geldi cok guzel bilgiler ogrendim doktoruma hocam bir de su degere bakalim mi dedim 🙈 Neyse gelelim benim hikayeme... Evlendim 6 ay sonra hamile oldugumu ogrendim tabi nasil bir sevinc bu anlatamam. O sirada ozel bir kurumda meslegimi yapiyorum ogretmenim.Her sey cok guzel giderken 6.haftanin basinda asiri bir bulanti kusma yasamaya basladim. Gecer dedim bekledim herkeste olur dedim ama malesef gecmedi resmen kurudum 7 kilo verdim. Bulanti icin iyi gelen bildiginiz her seyi tukettim denedim onlarida cikardim midem de su bile durmuyordu. Özel sektor tabi istifa Etmek zorunda kaldim. Daha sonra iyice siddetlenen bulantilarim yuzunden yaklasık 3 ay hastanede yattim. Sadece dus almak icin cikiyordum aksamina yine hastanede buluyordum kendimi. Bir gün yine eve çıkmıştım akşamına dayanamayıp hastaneye gittiğimde bebeğimin kalbinin durduğunu söylediler.Sanki dünyam başıma yıkılmıştı. Normal doğum şeklinde doğurttuktan sonra rahmi temizlemek için küretaja girdim. Ayrıntılı anlatmak istemiyorum hem kendimi hem de bunu yaşamış olanları üzmemek adına.. Küretaj yapan doktor 6 ay sonra tekrar hamile kalırsın hiç üzülme dedi. Benim eşiminde 1 tane kaybı oldu ben doktorum elimden bir şey gelmedi dedi. Tabi ben neden böyle olduğunu merak ediyordum. Bebeğin plesantasından parça gitti temiz geldi.Dayanamayıp eşimi zorla Konya 'da olan Prof.Ali Acar a gitmeye ikna ettim. Çünkü eşim Takdir i İlahi yine olur 1 kayıpla gitmeyelim demişti. Daha sonra gittik bir takım tahliller istedi. Aslında 1 kayıpla çokta gerek olmadığını söyledi ama benim içimin rahat etmesi için genetik testler yaptırdı eşim ile bana. Eşimin sonucları 2.5 ayda çıkmıstı ama benim sonuclarım 4 ayı buldu. Tabii bize bu süreçte yani tahliller cıkana kadar gebelik düşünmeyin demişti taaakii ben mucizemi 5 haftalıkken süpriz bir şekilde öğrendim. :) tabi sonuclar cıkmamıstı aklım gidiyordu yine aynısı olursa diye çok şükür ki 1 hafta sonrada sonuclarım cıktı.2 değerde heterezigot çıktı.Doktor bu herkeste olabilir bebeğin kalbini bu durdurmuş diyemem dedi. Ama gebelik boyunca Aspirin kullanacaksın dedi . Ben başladım kullanmaya . Ama sürekli doktora gidiyoruz hep bir panik halindeyim. Bir şey olacak diye aklım cıkıyor. Daha sonra takibim yapan doktora sonucları getirdim. Kendisi aspirinle beraber iğneyi de gerek gördü . Garanti olsun riske atmayalım dedi. Ben 0.4 lük oksapara da başladım. Her gun düzenli vuruyorduk. Çünkü aşırı derece de bir kayıp olduğu için panik oluyorsunuz.ve ben 2.gebeliğimi öğrendikten tam 2 gün sonra babamı kaybettim hastaydı ama komaya girdiği için kurtaramadık :(Benim için çok zor günlerdi .doktorlar hiç bişeye üzülme kötüyü düşünme dediler hep ama imtihan dünyası .Hamileliğim boyunca sürekli doktora gittim bir şey mi oldu korkusuyla ama şükür ki bu günleri gördüm. 36.haftada aspirini bıraktım. İğneyi de sezeryan olduğu için doğumdan bir gün önce vuruldum. Elhamdülillah ki rabbim bunu duyguyu bana da yaşattı. Sezeryan olmasının sebebi açılma sancı vs hiç bişey yoktu. 39 +0 da bebeğim doğdu. Fazla beklemek istemedim.ve tıpkı babama benzeyen bir oğlum oldu. Rabbim acısını göstermesin. Rabbim bu yolda olan herkesin gönlüne göre versin inşallaah bebişlerinize sağsalim kavuşun inşallahhhhh🙏😇
Mutlu_E Htc70 hayırlı olsun canım babana benzemesi resmen içimi cızlattı Rabbim gönlünüze göre versin 🤲🏻❤️
Sewwo Htc70 Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin. İnşallah tüm olumsuzluklar son bulur yepyeni bir hayatınız olur. Allah yaşadıklarınızı ne size ne başkasına yaşatmasın. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Mervednr Htc70 rabbim bir daha sizi evladınızla sınamasın. Gözünüz aydın olsun allah analı babalı büyütsün🥰 kaderi , hayattaki şansı güzel olsun 🙏
mucizemm11 Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim bir daha acı yaşatmaması dileğiyle. Babanız içinde mekanı cennet olsun inşallah.
Tugcem92 Öncelikle hayırlı uğurlu olsun maşallah diyeyim size :) birşey merak ettim, ilk gebeliğinizde çok fazla bulantı yaşadıgınızı yazmışsınız. İkincide de aynısı oldu mu? Her gebelik farklı derler ya. En cok korktuğum şey bu bulantı olayı..
Tugcem92 Öncelikle hayırlı uğurlu olsun maşallah diyeyim size :) birşey merak ettim, ilk gebeliğinizde çok fazla bulantı yaşadıgınızı yazmışsınız. İkincide de aynısı oldu mu? Her gebelik farklı derler ya. En cok korktuğum şey bu bulantı olayı..
Bnnr Htc70 masallah Rabbim evladiniza ailenize uzun omurler nasip etsin bende hamileligim erken haftalarinda babami kaybettim😢😢😢