Zlmdemir Kızlar bugün bir Sancıyla uyandım ve hemen doktora gittim meğerse bebegim aşagı inmiş.doktor alttan da muayene etti eliyle ve bebek baya aşagıda dedi.pluton iğne falan verdi ama korkuyorum allah rızası için söyleyin bişey olur mu?başına gelen varmı
sevgitekes Zlmdemir ya korktum şimdi bende sanciyla uyandım sağ kasikta bir saat hafif ara ara oldu bekledim sıcak bişey içinde geçti gitmedim doktora bişey olmus mudur acaba haftaya kontrolümüz 26+1 im bende
Mutlu_E Zlmdemir benimde rahim ağzı uzunluğum kısaldı seninle hemen hemen aynı gibi banada proluton iğne verdi haftada bir vurun dedi sürekli yat iş yapma dedi
Zlmdemir Gamzelianne1453 bebek aşagıya inmiş kanala.ya çok korkuyorum bişey olursa diye.doktorun tek söylediği asla ayağa kalkmayacaksın ama merak ettiğim böyle bişey başına gelen var mıı
Zlmdemir sevgitekes valla canm bilmiyorum ben ayağa kalkınca üstüne basamadım sonra belimi dik tutamadım iki büklüm oldum.şülür kanama bişey Yok ama çok riskli dedi doktorum bana.
Zlmdemir Bebegim hareket ediyor şükür sabahtan belli ama hareketleri karnımın alt hizasında kasıklarda diyebilirim.
sevgitekes Zlmdemir benimde öyle oldu bacağıma kadar indi ama şimdi geçti sancim korktum yarın gidicem kanama su yok bende de senin sancin devam ediyo muydu
elifeyy Benimde bebeğimin hareketleri aşada kaşıklarımda sürekli yatıyorum dinlen bol bol korkma içini ferah tut 25 haftalığım hep aşadaydı yani halen öyle;:/
Zlmdemir elifeyy bide doktor alttan muayene etti biraz ondan da korktum parmağıyla kontrol etti ve baya aşagıda dedi.ama şükür sabahtan belli yumrukluyor beni.
EsraSercan111 Bnde 28+3 haftalığım bu hafta kasık ağrım çok oldu yürürken çok zorlandım aşağı baskı oluyo çok ve annem felan da karnın aşağı inmiş dedi bnde korkuyorm haftaya kontrolüm var inşallah kötü bişey yoktur ya hakkımızda hayırlısı
Zlmdemir EsraSercan111 Valla gülüm bilmiyorum ama inanki ben Bukadar olduğunu düşünmedim.hani basit bir sancı ama gideyim dedim.kanama falan su gelme hiç bişey yoktu işin kötü kısmı gözümü baya korkuttu.25 hafta olucam en azından 6 hafta daha dikkat etmen gerekli dedi.ozaman bebeği yaşatırız ama şimdi olursa ölü Doğum olur dedi.
elifeyy Zlmdemir 20 haftalıkkrn bend altta. Muayne oldum sonrasında iki gün lekelenmem bile olmuştu güzel düşünmezsek hiç geçmez günler sen iyi düşün yurt dışında hep alttan muayne ederlermiş oradakiler napsın, kötü düşününce insan moralsiz kalınca daha kötü oluyo;(
Zlmdemir sevgitekes oraya gidince hafifledi sancım sonra iğneyi vurunca tamamen geçti.ama bebek kanalda dedi bende bilmiyorum sadece başına gelen varmı acaba die korkuyorum.
Zlmdemir Mutlu_E aynen bana da öyle dedi tuvalet dışında kalkma asla dedi.4 günde bir vurulacakmışım iğneyi.siz nasılsınız şimdi
Zlmdemir Nur___ Ben de inanamadım ilk başta hani basit kasıkta sancı ayağa kalkınca üstüne basamadım ayağımın acaba doktor mu çok korkuttu yoksa gerçekten korkmam gerekli mi bilemiyorum😔😔😔
Mutlu_E Zlmdemir pıt pıt mısır patlağı gibi aynı sürekli vajinamda bile oluyor kasıklarımda da olduğu oluyor ama en çok da vajinam sürekli zonkluyor gibi aynı
Nur___ Zlmdemir doktor dinlen dediyse vardır bi bildiği cnm korkma bence, normal doğum için avantaj olabilir 🤲🌼
Zlmdemir Nur___ inşallah öyledir canm.6 yıldır çok istenen bir bebek ve biz çok korktuk.eşim bile izine ayrıldı bizim için.inşallah normale döneriz😔