Dilaramelissa bence zaman bırak bende ilk hamile olmak istediğimde adetim gelmemişti seninki gibi hamilelik belirtileri vardı kaç kere test aldım yaptım çıkmadı doktora gittim kist varmış ilaçla falan kistim patladı sonra doktor 6 ay içinde hamile kalabilirsin dedi onu dedikten sonra ki adetim yine gecikti 6-7 gün gelmedi yine bi hamilelik belirtisi kesin var bu sefer dedim kan testi yaptırdım yine yok sonra geldi adetim ondan sonra okuruna bıraktım stres yapmayı bıraktım sonraki adetim de 10 gün gecikti bu sefer doktora gitmicektim gelir diye ama kasıklarımda bıçak saplanır gibi ağrı oluyordu kist patlatırkenki ağrımla aynıydı bende kist falan mı oldu da patladı diyerek merak ettim doktora gittim o zaman öğrendim hamile olduğumu yani sen her adetinde stres yaparsan buda hamile kalmanı engeller stres yapma kesinlikle zaten olacağı vakit oluyor inşallah da hamilesindir bende kaç ay bekledim çok üzüldüm stres yaptım olmayacak diye korktum ama beklemediğim anda oldu inşallah sana da nasip eder Allah'ım