Dilaramelissa Bdjd vallahi yaptım içimi okumuş gibi sordun bugün ikinci idrarımla yaptım ip gibi ince birşey gördüm yanılmadıysam 🤣🤣🤣
Bdjd Dilaramelissa foto atarmisin canim cok merak etdim hormonsal ilac falan kullanmadin dimi son gunlerde?
Dilaramelissa Bdjd Hiiiç ilaç almadım canım gebelik düşündüğüm için ağrı kesici bile içmiyorum.Annemdeyim şuan eve geçtiğimde belli olursa atarım 10.gün yine yapıcam sonra kana sabır tükeniyordu 🤣
Bdjd Dilaramelissa cizgi bile varsa bence hamilesindir adetden 10 gun kecmis artik bende 12 gun gecmisdi ama slikdi 2 gun sonra yapdim biraz koyulasti tam kipkirmizi olmadi
Dilaramelissa Bdjd Yumurtlama temmuzun başıydı benim kuzum 1-8 10-15gün döllenme tutunma koysam daha çok yeni iki hafta falan oluyor belki o yüzden çıkmıyordur diyip umudumu kaydedemiyorum regl olmadığım sürece :)
Mom092 Dilaramelissa kuzum ben 4 gun gecikmeyle yapmistim cikmadi bisey bekliyorum valla kanda vermedim az daha geciksin 😊
Dilaramelissa Mom092 ayy hemen koştur koştur kan vermek hiç bana göre değil bilmiyorum ama tamam akılda şüphe kalmasın diye iyi bir seçenek ama idrar testinden daha çok üzer insanı 1 hafta geçsin tekrarla bence sende geçmesi yeterli adetin gerisi bekleniyor :))
Pofidik Dilaramelissa bilmiyodum cnm , hala regl olmadım yani ve sekiz gün bence hamilesin 👍 döllenmen geç olmuş olabilir mi ki
Dilaramelissa Pofidik Olabilir canım bekliyorum hesaplara göre çok yeni oluyor zaten bu haftada regl olmazsam testlerde belli eder artık :)
Mom092 Dilaramelissa cok merak etmiyorum bu sefer canm akısına birakim😂 nasil olsa degilimdir dye dusunuyorm🤷🏼♀️
Ekim8 Dilaramelissa ovulasyon gununuzu takip edin uygulamadan değil ovulasyon testleri alıp öyle takip edin
Dilaramelissa Mom092 Bende ilkinde aşırı bir meraktı bu sefer çıkmadığı için iki üç gün durabiliyorum test yapmadan🤣