Tugbakugu firmasından baskı yaptırdım ama henüz elime ulaşmadı. Uniqon un yaklaşımından hoşlanmadım. Shutterstock dan arakladıkları karakterlerin yanına 2 yaprak koyup tasarım yaptık diye insan kazıklıyor ve size özel bir tasarım çalışmıyorlar.belli modeller var onlardan tercih etmek durumunda kalıyorsunuz. Kendi yaptığım tasarımı basmak istemediler şirket prensiplerine uymuyormuş 🤣 isterseniz artı 100lira verirseniz sizin tasarımınıza yakın biz kendimiz tasarım yaparız dediler🤣 yanlız ben tüm tasarım işini zaten hazırlamışım yüksek çözünürlüklü halini atıyorum her yere basılabilir. Neden bu ekstra para derdi anlayamadım.vazgeçtim kendileriyle çalışmaktan. tugbakugu yı denemek için önce kendi hazırladığım tasarımı atmadım,sadece nasıl birşey istediğimi söyledim ciddi olarak hiç bir ücret almadan üzerinde oturup çalışıp bir örnek gönderdiler gerekirse revize edelim olmadıysa dediler. Bana bu ilgili yaklaşım yetti. Teşekkür edip,kendi tasarımımı attım. Ciddi olarak sıfır ego ile;istediğinizi anlayamadık mı kusura bakmayın dediler. Ben yaklaşımlarını çok beğendiğim için birde üzerine çikolata baskısı işimi de onlara verdim 😊