Elifirem Gebelikte saç çok hızlı uzuyor okuyordum ama inanamıyordum ta ki hiç uzamayan saçlarım uzayana kadar. Ve daç dökülmem neredeyse hiç kalmadı. Önceden evin her yanı saç olurken şimdi banyo yaparken taradıgımda bile cok az saç geliyor 😊
Oglumabioluyor60 kayramom1 canım onu bnde duydum hatta bı arkadasım kanserdi kullandı fazla degıl ama 5;6 damla bayagi çostu bı sıkıntı olmaz dıymi☺️
kayramom1 Oglumabioluyor60 yok canım ben 2 senedir falan kullanıyorum hem saç cıkarıyor hemde uzatıyor ☺️
NihanMine Ererer hayatım boyunca saçıma hiç bakım yapmadım zaten çok dökülüyordu şimdi biraz daha az dökülüyor ama uzamıyor 😫
Duuyguum Ererer yok kız aksine önceden yapardım hamile olduğumu öğrendiğimden bu yana her yıkanmadan sonra tarıyorum bırakıyorum kendi haline bıraktım ama önceden çok uğraşırdım maskeler düzleştirmeler falan çok uğraşmak iyi değilmiş aslında
Bahara Ererer badem yağı ve hint yağını karıştırıp duşa girmeden yarım saat 45 dk önce sür sonra yıka canım ben çok faydasını görmüştüm 😊
Duuyguum Ererer yok kız aksine önceden yapardım hamile olduğumu öğrendiğimden bu yana her yıkanmadan sonra tarıyorum bırakıyorum kendi haline bıraktım ama önceden çok uğraşırdım maskeler düzleştirmeler falan çok uğraşmak iyi değilmiş aslında
Deletedmom133 Nuurr0509 evet canım çok etkisi var ve yumuşacık 12 yıldır elidor kullanıyorum güzel şampuan 🤣
Deletedmom2 Ererer yıllardır küsen bir cm bile uzamayan saçlarım hamileliğimde uzamaya başladı gürleşti parladı ek olarak elidor koyu yeşil şampuan ve saç kremini kullanıyorum duştan sonrada elidor bakım yağı kullanıyorum.(bunu yıllardır zaten yapıyordum ama hormonların dürtmesiyle yeni etkili olmaya başladı sanırım😂)
eminearikan Ererer inanirmisiniz bilmem ama hiic vitamin kullanmadim ilk 12 hafta tek folik kullandim. cünki o vitaminler bana yariyo bebege yaramiyo ben kilo aliyorum diger iki hamileligimde 25 ve 35 kilo aldim bunda vitamin kullanmadim ve 5 kilo aldim 37+5 bebegim de 3 kiloyu gecti boyu 50 cm
eminearikan Ererer haha komik olanda bu ya aylede hemen hemen herkes kel/seyrek sacli. ama iste doktorun dedigine göre bazi kadinlarin saclara gürlesir parlaklasir bazilarinkn ciltleri güzellesir bazilarininndisleri beyazlarmis. yani bi yerde bi degisiklik olurmus. benim mesela saclarim iyilesti ama disler gitti
defne55 Ererer bende uzamanin usu yok valla kas kirpik saç herşeyim döküldü sadece göbeğimdeki tüyler uzadı okadar 😂😂