busubusu Kbrnrkl ben medicanada yeni doğum yaptım çok memnun kaldım sancıyı odanda çekiyosun yan tarafta doğumhane doğum başlayınca oraya alıyolar
Elifyor Ceydafd aaa gerçekten mi ya bende bir de ona gideyim diyordum çok iyi bir doktora benziyordu yani instagramda paylaştıklarından ilgili bir doktor gibi gelmişti. O zaman ben Fuat beyden vazgeçmeyim
busubusu Elifyor normalde sezeryanda 2500 canım oda ve refakatçı ücreti yenidoğan doktor ramdevusu ücreti flan içinde
Havvanurerolll LifeandFeel lalebahçe miiiiii Bahçeli bir eviniz varsa eğer hayat size güzel 😍 bayılırım
Tubabulat2018 busubusu hikmet karabacagin hastasiydim tedavi gormusrumgörmüştüm cok iyi bir doktor maddiuattan dolayi gidemiyorum ama öneririm herkese
LifeandFeel busubusu Zehra küçükaydına gidiyorum nasipse Doğumda onda düşünüyorum normal mi oldu ssvd düşünüyorum ebelerini çok merak ediyorum ☺️
LifeandFeel Havvanurerolll yok küçük bir site ama müstakil konforunda içinde ekilecek alan bile var hamile halimle hobi bahçesi yaptım ilk defa heves ettim buralar Harika 😍😍
Civciv123 Dilress karataydayım bende 🤦♀️😃 ali ulvi kurucu caddesi rota yüzme havuzunun o cadde üzerinde
LifeandFeel Havvanurerolll ben oğluştan pek komşuluğa vakit bulamıyorum çıktığım yerdekiler de komşuluktan soğuttular ondan kabuğuma çekildim 😔
busubusu LifeandFeel zehra hanım ssvd yaptırıyomu ☺️ Evet canım normal oldu ebelerdende çok memnun kaldım çok iyilerdi Allah razı olsun☺️
Dilress Nasıl tarif ediyim bilemedim 😂 çimenlik cuma pazarı falan var önümde çetinler avm var o civardayım