Ikimelekannesi Temmuz sonu anneleri toplaşalım mı kimler ameliyat olacak anneler genel mi spinal mi ne düşünüyorsunuz 37 haftayım salı günü ameliyat olacam anestezi doktoruyla konuştum mutlaka spinali önerdi ama genelde istersem yaparım dedi ### **🤔🤔
Kdrykenan Ikimelekannesi 38 haftalığım 39+0 da haftaya çarşamba sezeryan günüm benim de çok heyecanlı ve korkuluyum panik atağım var ama doktorum ısrarla spinal istiyor spinal olacağım inş doktoruma güveniyorum sağlıkla hayırla olur inş her Şey🙏🙏🙏
Zmrtbdk Ikimelekannesi Pzt günü 38+3 oluyoruz ve bizim de sezaryenimiz var.Anesteziyi cuma günü doktorumla konuşcam ama spinali iyi diyorlardı burda genelde.Bakalım doktorum hangisini önerecek.
Pier Ikimelekannesi 37. Haftadayım bende. Gelecek hafta çarşamba suni sancıyla doğuma alacaklar kısmetse. Allah hepimize kolaylık versin.
Ikimelekannesi GulsahU çok kararsız kaldım spinalden korkuyorum geneldende uyuyup uyanmamaktn korkuyorum 😕😕halbuki üçüncü doğumum diğer ikisinde hiç bilmedim
Ikimelekannesi oslemyasar deneyimlerini bizimle paylaşırsın artık rabbim kurtarsın inşallah spinal mi olacan
Zmrtbdk Kdrykenan bende de panik atak var canım ama öte yandan da o anı kaçırmak istemiyorum.Herhalde bebeğe odaklanırız da tetiklenmez diye umuyorum değilse de bir sakinleştirici filan yaparlar belki.😅
Yagmurat Cumartesi günü inşaAllah doğumum spinal istiyorum doktorum da onayladı. İlk doğumum da spinaldi zaten inşaAllah onun kadar kolay geçer 🤲
Ikimelekannesi Zmrtbdk doktora ısrarla panigim zaten bayılırım dedim adamda diyo ki zaten istediğin bayılmak değil 😂 aslında o esnada sakinleştirici yapıyorlar diye duydum
oslemyasar Ikimelekannesi valla hiç konuşmadık doktorumla Spinal yapar heralde merak etmeyin deneyimlerimi nacizane paylaşırım tabi