feyzaa34 Serrameri evet hiç besleyememiş annem beni😢 zeynep kamil demiş bu yaşamaz diye😔 ama şimdi duba gibiyim maşallah 😂
Serrameri @feyzaa34 ay bu zeynep kamilinde hiç olayı bitmiyo allah büyük işte yaşamaz dediğini yaşatır yaşar dediğini yaşatmaz. Maşallah bak çok iyisin hastanelere de doktorlara da güven olmuyo valla.
feyzaa34 Serrameri aynen kuzum hele zeynep kamile aman aman asla güvenmem. Babam anneme demiş Feyza da orda doğursun güzel bir hatıra olur filan diye ama yok dedim😀😀 senin 1 cm açılma vardi noldu
Asli92 feyzaa34 kilo olayina pek de takilmayon, benimkinin son haftada kilosu 3.500 diyorlardi ama dogdugunda 3.200 dogdu. Onemli olan sagligi tabiki,cok sukur 3200 olsa da saglikli. Siz de saglikla kucaginiza alin 🙏
feyzaa34 Asli92 allah razi olsun canim benim evet gerçektende güvenmiyorum bu kilo işine 3. Kişisin çünkü doğru kilo tutmayan😕
Asli92 feyzaa34 o yuzden takma canim kilosu az olmus cok olmus hic onemi yok, esas saglikli olsun kuzularimiz 😍😍😍😘😘
Serrameri @feyzaa34 berbat bi yer anısı batsın öyle hastanenin aklı olan orda doğurmaz hiç bilmiyorum açılma devam ediyo mu etmiyo mu 29 dan beri bakılmadı hala arada karnım sertleşiyo serra hanım kendini topluyo falan ama nstde sancım daha çıkmıyo çok şükür
Serrameri @feyzaa34 yok benim alttan baktı o zaman çok kasılmam oluyo diye hemen bakalım dediler bakıldı 1 cm çıkmıştı sonra nstye aldılar orda da düzensiz sancım vardı. Daha sonra sancı çıkmadı bi daha da bakalım açılmana demediler zaten deselerdi de baktırmazdım sürekli elletmek istemiyorum doğumu tetikler diye
feyzaa34 Serrameri bilmiyordum doğumu tetikledigini sağol kuzum bilgin icin benimde kasılmalarım var biliyomusun ve magnezyum hiç işe yaramıyo 😞😕
Kereminannesihtc 32.3te kizimin kilosu 2.750 çıktı. Doktorum azarladı full karbonhidratlı beslenmisin çocuğu diye.Başka doktora gittim 2.720gr Ölçtü. İri bir ailesiniz çok normal dedi Oğlum da 4 kg 53:30 santim dolmuştu Buda onu geçermiş