gamzosgamzos Canım oncelikle cok gecmis olsun Rabbim tekrar nasip etsin inşaAllah bende gecen sene agustosta kurtaj oldum ilk 2 3 gun adet kanamasi gibi kanamam olmustu sonra lekeye dondu yaklasık 10 gun surdu bende 10 gun sonra tatile gitmistim ama deniz cok kalabalik diye riske atmadim girmedim kurtaj sonrasi normal yasantima dondum eve aksam ustu gelmistik kuzenim 1 hafta bizde kaldi pskolojik olarak bana destek oldu cok sukur kolay atlattim kurtajdan 2 gun sonra kurban bayrami arefesiydi kuzenimle evi kokten temizledik sonra suslendik yemege gittik yani uzme kendini zaten saglikli degilmis ben hep oyle kendimi teselli ettim saglikli olsaydi bana simski tutunurdu Rabbim verdi Rabbim aldi 25. Gun adet oldum
masalsii gamzosgamzos aynen öyle herşeyin hayırlısı Allahtan 🙏🏻 Rabbim herkese nasip etsin anne olmayı inşallah🙏🏻🙏🏻
Aslikgn masalsii Havuza girme istersen eğer kanaman biterse, kanama durdurmak için pregestan diye bi ilaç var ondan kullanırsın belki doktorun verir,Benim kanamam 40 gün sürdü yaklaşık 15 hep yattım hep üşüdüm eylül ayıydı senin nasıl olur bilemem
Meryem12 masalsii 2 kere kürtaj oldum. Olduğum gün gezdim falan o psikolojiye girip kendimi yıpratmak istemedim. Bence gidebilirsin sen kendini tanıyorsun herkesin farklı oluyor tabi durumuna göre ayarlarsın. Ama bence git kafanı dağıtırsın
masalsii Meryem12 acıya karşı dayanıksızım ama bünyem sağlamdır genelde ilaç kullanmadan iyileşirim hep .. inşallah kolay atlatırım kötü geçmez🙏🏻
masalsii Meryem12 acıya karşı dayanıksızım ama bünyem sağlamdır genelde ilaç kullanmadan iyileşirim hep .. inşallah kolay atlatırım kötü geçmez🙏🏻
sevgitekes masalsii yok abartmislar ben 20 aralıkta oldum kürtaj çok az kan geldi öyle adet kanaması gibi değil 33 gün sonra adet oldum 22 ocak son adetim hemen kalınıyor hamile bizim doktor da korunma dedi ama bir ay korundum korktum diğer ay oldu şimdi 26 haftaligiz
masalsii sevgitekes allah bağışlasın canım🙏🏻 Doktor banada korunma dedi ama yinede 1 adet döngüsü geçmesini beklerim zaten geç adet olunuyormuş 1,5 -2 ay kadar geçecek sanırım
sevgitekes masalsii Saol 😊 ayn bir adet bekle istersen Ztn 15 gün ilişki yasak hem dinlenmiş olursun boş gebelik zor kaç kere doktora gittim hepsi aynı şeyi diyince insan yıpranıyor hem rahim temizleniyor olur diğer ay bebek hayırlısıyla geçmiş olsun
masalsii sevgitekes evet her hafta bebek oldumu acaba gidip boş kess görüp dönmek gerçekten yıpratıcı oldu yinede şükür ne diyelim🙏🏻
sevmeh masalsii ilk iki gün adet kanaması gibi kanamam oldu sonra çok çok az oldu 1 haftaya bir şey kalmadı lekelenme gibi oldu rahattım 😊 ben hiç dikkat etmedim lohusa olayına bilmiyordum sonradan öğrendim ama sanki sırt ağrım kalmıştı biraz o süreçte 🤷♀️ Kendine zaman ver en az 3 ay bence canım çok iyi geliyor ben öyle yaptım gezdim tozdum sonra tekrar istedik şükür ilk aydan da hemen hamile kaldım 😍 geçmiş olsun istediğin gibi olsun her şey 🙏
Huzur41 masalsii halam geçenlerde oldu bebeği 1 ay 13 günlükms lohusa gibi oluyormuş yani doğum yapmış gibi olunuyormus bu sıcakta halam öyle bir üşürdü ki kazak patik giyiyordu düşünün rahat 1 hafta kanaması oldu hatta sancısı da öyle hemen geçmedi çoğu günler acile götürüyordk baya kötü oldu ama halamın yaşı da büyük 40 yaşında ondan belki böyle ağır geçmiştir siz iyi düşünün inşallah hemen geçer ve Rabbim size de yakın zamanda sağlıklı hamilelik ve bebiş nasip eder 🤗❤️
Kuzeyaras masalsii çok geçmiş. Olsun tez zamanda hemen yine kalırsın inşallah Benimde 10 haftalık kalp atışı yok diye alındı bebeğim vakum sistemiyle aldım bir gram kanamam Olmadı ağrım olmadı hemen ilk regl den sonra hamile kalabilirsin. Dedi doktor ben hemen istemedim korktum bekledim biraz Allahım olaydan 9 ay sonra bebek nasip etti şimdi 25 haftalıpım hiç korkma Dr ne derse onu uygula deniz bişey yapmaz daha da iyi. Gelir mikrop kapmazsın sanmıyorum inşallah tez zamanda güzel haberler alırsın🙏🙏🙏🙏
aslimutlu1 masalsii gecmiş olsun canım 🙁 benim iki gün sürmüştü . Bir ay sonrada adet olmustum .ilişkide de bir hafta sonra .