Rabiaaks24 Haftayım sag sırt ağrım 1 haftadır iyice arttı agrısına dayanamıyorum artık dınlenincede geçmiyo yaşayan varmı bu durumu
ozg Rabiaaks24 aynı haftalarda bel ağrılarım başlamıştı sonradan oturup kalkamama çatı agrisi ağrıları ile devam etti 35. Haftanın icerisindeyim aynı ağrılar devam.ediyor
Hazelkrnz Rabiaaks24 canım aynı haftalarda benimde ağrım başladı ve ağlatıyordu artık. Yatsam otursam hiç bi şekilde rahat edemiyordum kemiklerim batıyodu hala öyle. Eşin uyumadan önce 10 dakika yavaş yavaş masaj yapsın ben çok faydasını gördüm inşallah sende görürsün
Sabis Bende 34. Haftadaym ama bu aylar daha çok arttı benmki aynen uzanmakla da geçmiyo eşime masaj yaptryorum öyle biraz rahatlıyorum
Rabiaaks24 ozg burada Bı arkadas doktor sprey verdı onu sıkıyorum demıstı bnm hekımım kullanma dedi oyle bısey ama duramıyorum agrıdan bacaklarımı acarken dönerken catı agrısı gıbı agrım var
ozg Rabiaaks24 bana ilaç sadece progestan başlattı oda erken doğum riski olmasın diye kan değerlerimde sıkıntı olmadığı içinde farklı bi ilaç vermedi ..